CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARI BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL BİNASINDA BULUŞTU! NELER KONUŞULDU?

CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARI BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL BİNASINDA BULUŞTU! NELER KONUŞULDU?
Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve beraberinde oluşan heyet, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eczacı Hüseyin Deniz, Mehmet Bozkurt, Mustafa Demiralp, Arif Kereci, İbrahim Halil Kızılaslan, Yusuf Ozan Öztop, Hasan Polat, Mehmet Taşar, Yakup Dilek, Av. Alaeddin Beydilli, Sakçagözü Belediye Eski Başkanı Hasan Dilek,   Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Adem Kolsuz, Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Demir,  Şahinbey Teşkilat Başkanı Mehmet Bozkurt, Şehitkamil Teşkilat Başkanı Tevfik Tuncer, İl Kadın Kolları Başkanı Elvan Arkan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Gülsüm Sarı, Alperen Ocakları İl Başkanı Mesut Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

“GÖNÜLLERİMİZ BİR VE BİZ HEP BERABERİZ”

Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği konuşmasında, “Cumhur ittifakımızın değerli yol arkadaşları hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bugün sizleri ziyaret etmekten çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz, Büyük Birlik Partisi yönetimine hayırlı olsun temennilerimizi iletmek istedik. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanlığına atanan Orhan bey ile çok öteden beri tanışıyoruz. Birlikte hem basın dünyasında hem de Gaziantep’in meselelerinde çok çalıştık. Kendisi Gaziantep hassasiyeti olan çok duyarlı bir arkadaşımız, ateş gibi tam bir Alperen arkadaşımız, dava kardeşimiz… Sizlerle birlikte bu anlamda ortak bir ülkümüz var. Bu ülküyü hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Cumhurbaşkanlığı seçimini aldık, mecliste Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlandı ve İnşallah yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak el birliği ile güç birliği yaparak hem merkezi yönetimde hem yerel yönetimde milletimizin cumhur ittifakını hep beraber taçlandıracağız. İçinde bulunduğumuz mekân Rahmetli Muhsin Başkanımızın nizam-ı alem davasını ortaya koyduğu ve mücadele verdiği, uğrunda çileler çektiği bir davanın yerindeyiz. Tüm teşkilatlarımıza, Büyük Birlik Partisi ailesine bizler de başarılar diliyoruz. Biz iç içeyiz, Gaziantep’te ayrımız gayrımız yok. Bizim bir derdimiz var o da Gaziantep’i daha değerli bir noktaya getirmek. Bu da birlik, beraberlik, kardeşlik ve kenetlenme ile olur. Büyük Birlik Partisi’nin dediği gibi, ‘Hepimiz aynı halının bir deseniyiz.’ Tabelalarımız farklı olabilir, gönüllerimiz bir ve biz hep beraberiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu. 

BİRLİKTE RAHMET VAR”

Birlikten kuvvet doğduğunu kaydederek Büyük Birlik Partisi Gaziantep teşkilatı ile beraber yol yürüdüklerinin altını çizen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan ve yönetimine yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun. Birlikte rahmet var, birlikten kuvvet doğar diyerek bir Gaziantep modeli oluşturduk. Bu modelin en kıymetli parçası da sizlersiniz, çok uzun bir yoldan geliyoruz. Birbirimizi gayet iyi tanıyoruz, çok da uzun bir yola gidiyoruz. Yoldan kal yoldaştan kalma demişler. O yüzden bugün Büyük Birlik Partisi Gaziantep teşkilatına hayırlı olsun demek istedik. Ankara’da elimiz çok güçlü! Elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız olan bütün vekillerimiz orada bu sebeple de elimiz çok güçlü. Burada da Türkiye Yüzyılı yerel kalkınmasını hayat geçirme yolunda gayret ediyoruz. Doğumdan ölüme herkesin yaşamına dokunmaya çalışıyoruz. Dünyanın en büyük kara depremini geçirdik, şu anda bölgede yaşanan sorunlardan dolayı mülteciler dahil çok ciddi bir şekilde yönetilmeye muhtaç sorun alanları var bundan elbette olabilir ama çözemeyeceğimiz, altından kalkamayacağımız kadar bir yükümüz yok. Başımızda Cumhurbaşkanımız, ittifakımız ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin olduğu, yerelde de başkanımız ve sizlerin olduğu noktada biz hepimizin emrinde ve hizmetinizdeyiz.  Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

SİZLERLE BERABER OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYARIZ”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ise, “Bizler başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanlarımızın kurmuş olduğu bu kardeş ortaklı Cumhur İttifakı’nın birer ferdiyiz, paydaşıyız. Ülkemizin huzuru, birliği, beraberliği, ittifakımızın başarısı üzerine kurulan bir ittifak olduğumuz için aynı davada, aynı yolda, aynı uğurda yol arkadaşıyız. 7 Ekim’de bizim genel kurulumuz söz konusu olacak Cumhurbaşkanımız da o gün itibariyle yerel seçimlerin startını verecek. Sahada olacağımız çalışmalarımızda, şehrimizin programlarında, yerelde kısacası hepsinde sizlerle beraber olmaktan her zaman onur, gurur duyarız. Liderlerimizin birbirleriyle olan ahengi, uyumu birbirlerine karşı olan o sevgi ve muhabbeti Allah’ın izniyle tüm Türkiye’de de birebir devam edecektir. Tekrar hayırlı olsun, Rabbim, sizlere hep birlikte omuz omuza çalışmayı, başarılı olmayı ittifakımız adına da güzel işler yapmayı nasip etsin” dedi.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Önceki Dönem Adalet Bakanımız ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’e teşekkür ediyorum. Gaziantep sevdalısı, Gaziantep için özveri ile çalışan çok kıymetli bu isimleri partimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Kıymetli Bakanım ve başkanlarımın ayaklarına sağlık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendilerin önderliğinde gelişen ve gayretle büyüyen Cumhur İttifakımızı yerel tabanda da taçlandırmak bizler için büyük bir onur. Derdimiz memleket, sevdamız Gaziantep! Bu uğurda hep birlikte yol yürümekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.