Gaziantep'te bir garip olay! 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle aile kabusu yaşıyor

Gaziantep'te bir garip olay! 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle aile kabusu yaşıyor
Gaziantep yaşayan Öztürk ailesi, 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle sorun yaşamaya başladı.

Nizip İlçesi Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk sahibi İbrahim Rauf-Elif Öztürk çiftinin, 2 yıl önce her akşam 21.10'da kapılarının zili çalmaya başladı. Ama olay bununla sınırlı kalmadı. 112'ye yapılan ihbarlar nedeniyle itfaiye, polis, ambulans ve cenaze aracı gelen evine, esnaf tarafından da kimliği belirsiz kişilerce sipariş edilen yemek ve tatlı gönderilmeye başlandı.

2 yıl önce saat 21.10'da kapımızın zili çaldı. 5 ay boyunca da böyle sürdü. Her gün aynı saatte zili çalıp kaçtılar Çocukların yaptığını düşünerek umursamadık ama her gün aynı saatte olmasıyla tedirgin olduk. Sonra bir gün damda uyurken, kapıya cenaze aracı ve polis geldi. Bize evde bir çocuğun düşerek öldüğü yönünde ihbar yapıldığı söylendi. Herhangi bir olumsuz durum olmadığını söyledik.

Elif Öztürk, “Eşimin adına taziyeleri var diye bir kasabı arayıp evime bin tane lahmacun yaptırılmış. Yemek hazırlanınca bize getirdiler. Bizim taziyemiz falan yoktu. Artık bizimle beraber esnaflar da mağdur olmaya başladı. Bizim kime ne zararımız oldu bilmiyorum. İnsan insana bunu yapmaz. Artık dışarı çıktığımda bile korkudan arkama bakarak yürüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.