MHP Gaziantep İl Kongresi Ne Zaman Yapılacak? İl Başkanı Bozgeyik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle Görüştü

MHP Gaziantep İl Kongresi Ne Zaman Yapılacak? İl Başkanı Bozgeyik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle Görüştü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep’te ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler İl Kongresine çevrildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Bozgeyik, kongre sürecine ilişkin brifing verdi. Bozgeyik’in ziyaretinin ardından MHP İl Kongresi için tarih de İl Başkan adayı da belli oldu.

İLÇE KONGRELERİ İLE İLGİLİ BRİFİNG VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bozgeyik, ‘’Evladı olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, İlimizde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimiz hakkında bilgilendirmede bulunduk; Kıymetli kabulleri ve teşkilatımıza gösterdiği yön verici yaklaşımından dolayı Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Gaziantepli hemşehrilerimize selamları var’’ ifadelerini kullandı.

BOZGEYİK TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDECEK

Bozgeyik’in Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaretinin ardından MHP’de İl Kongre tarihi de belli oldu. Buna göre, MHP Gaziantep İl Kongresi 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak. MHP Genel Merkezinin 81 ilde aldığı, ‘Tek Liste, Tek Aday’ kararı kapsamında Gaziantep’te Mustafa Bozgeyik’in tek liste ile seçimlere gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.