Gaziantep FK’nın dönüm maçı! ne zaman, saat kaçta? Gaziantep FK - İstanbulspor maçı Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar...

Gaziantep FK’nın dönüm maçı! ne zaman, saat kaçta? Gaziantep FK - İstanbulspor maçı Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar...
Trendyol Süper Ligde puanı olmayan tek takım olan ve galibiyet alamayan 4 takımlardan birisi olan Gaziantep FK, 6. haftada bu akşam saat 20.00'da evinde konuk edeceği İstanbulspor maçını kazanıp hasretine son vermeye çalışacak. Gaziantep FK-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Son 3 maçtır gol atmayı da unutan Gaziantep Futbol Kulübü, bu akşam saat 20.00'da Kalyon Stadyumunda konuk edeceği İstanbulspor karşısında taraftarında desteğiyle iyi sonuç almaya çalışacaklar. Geçen hafta Kayserispor karşısında özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla umut veren kırmızı-siyahlılarda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.


SAKAT VE CEZALI YOK

Bu akşam oynanacak zorlu İstanbulspor maçı öncesinde Gaziantep FK’da cezalı ve sakat bulunmuyor. Sakatlığını atlatarak çalışmalara başlayan İlker Karakaş, antrenman eksikliği nedeniyle yine kadroda yer alamazken onun dışında kırmızı-siyahlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Saat 20.00’da başlayacak olan mücadele öncesinde ise teknik direktör Marius Sumudica’nın nasıl bir 11 çıkacağı ise merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.