PV Tech hem çelik konstrüksiyonda hem de Ges kurmada etkili firma

PV Tech hem çelik konstrüksiyonda hem de Ges kurmada etkili firma

Gaziantep in en büyük elektrik şirketlerinde olan ibrahim Öztan ve Mustafa Öztan, şirketlerinin bünyesinde bulunan PV Tech güneş santrali şirketi, uluslararası güneş fuarında açtığı standı ziyaretçilerin izdihamına uğrarken Sanko Holding gibi şirketlerin çatılarına Ges kurarak çalışmalarını sürdürüyor.

PVTECH Türkiye ve Dünya çapında Anahtar Teslim Çözümler üretmek üzere Gaziantep’te kurulmuştur.Genç, dinamik ve sürekli gelişerek büyüyen kadrosuyla; çevreci duruşu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Güneş enerjisinden elektrik üretimi sektöründe öncü kuruluşlarından biri olarak hizmet vermektedir.

Dizayn, projelendirme ve geliştirme aşamasından kabul hizmetlerine, altyapı inşaat ve montajından, haberleşme ve zayıf akım sistemlerinekadar tüm anahtar teslim santral kurulum ve devreye alma işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Sürdürülebilir bir enerji için; güneş enerjisinden elektrik üretimi sistemlerinde uluslararası yetkinlik, kalite ve standartta ürün ve hizmet sunmaktadır.

PVTECH, orta ve büyük ölçekli güneş enerjisi projelerine proje geliştirme, “Anahtar Teslim” kurulum ve uzun süreli Bakım & Onarım hizmetleri konularında, yenilikçi teknolojileri ve değişen trendleri yakından takip ederek en yüksek kalitede hizmet vermektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.