Gap Galveniz’e fuarda ziyaretçi izdihamı

Gap Galveniz’e fuarda ziyaretçi izdihamı

Yıllardır Gaziantep ve Türkiye’ye hizmet eden çelik konstrüksiyon ve galvenizde öncü firma Gap Galveniz 2 yıldan bu yana ‘ Gap Solar Altyapı’ sektöründe hizmet vermeye devam ettiği belirtildi. Gap Solar alt yapı her geçen gün içıtasını yükselterek daha iyi hizmetler verdiği söyleyen Zeki Ormanlı Gap Galveniz olarak güneş santrallerini çelik konstrüksiyonun yanı sıra güneş santrallerinde çatı ve arazilerde de hizmet verdiklerini kaydetti.

Gap Galveniz Hakkında

Dünya çok hızlı bir şekilde teknoloji ve enerji alanında değişim içerisinde. Dünde kalan teknolojiler yarına yetişemiyor, bu dönüşüm her alanda daha fazla çalışmayı ve üretmeyi zorunlu kılmakta. Bizler de “gelecek” vizyonumuzla hem markamızı hem de Türkiye’mizi büyütme çabasındayız.

Sağlam temeller üzerinde çok önemli olarak gördüğümüz, enerji ve çelik sektörüne yatırım yapmaya devam etmekteyiz.

Türkiye’nin her geçen gün ihracatı ve yatırımları ile büyüyen Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde olmaktan gurur duymaktayız.

GAP Grup Dünya’da ortaya çıkan teknolojik gelişmeleri, yatırımları ve enerji sektörünü yakından takip ederek yatırım yörüngesini bu gelişimlere göre entegre etmekte ve yurtiçi / yurtdışı müşterilerine öncelikle Enerji sektörüne yönelik çelik imalatlar olmak üzere her türlü çelik ürünlerin imalatı, mekanik ve elektrik montajı konularında hizmet vermektedir.

Bu kapsamda GAP Grup kurumsallaşmayı her zaman ilke edinerek son yıllarda üretim ve marka bandında da önemli adımlar atıp branşlaşmıştır. Bünyesinde bulunan markaları ile Çelik, Tava, Pano, Solar Altyapı ve Enerji branşlarında yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine hizmet vermektedir.

GAP Grup, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yüksek üretim kapasitesiyle kalite standartlarını da göz önüne alarak, çevreye duyarlı, TSE, İSO-9001, ISO-14001 ve OHSAS-18001 kalite güvence sistemi ile belgelendirmiş ve yetişmiş uzman kadrosu ile önemli bir yatırıma imza atmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.