Gaziantep'te Ak Parti'den yerel seçim startı... Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin: ' 3 Belediye Başkanımızdan Memnunuz'

Gaziantep'te Ak Parti'den yerel seçim startı... Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin: ' 3 Belediye Başkanımızdan Memnunuz'
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Olay TV, Gaziantep Olay Gazetesi, Gaziantep Olay Radyo ve Olay Web sitesinin bağlı olduğu OLAY Medya grubunu ziyaret ederek son günlerdeki gündemi değerlendirdi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş'a teşekkür ederek " Siz yıllardan beri Gaziantep'in sesi kulağı oldunuz. Gaziantep için her şeyi gündeme getirdiniz. Bizde sizlere AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olarak yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Gaziantep'in en sık sorunlarından birisinin asayiş, uyuşturucu ve zaman zaman Suriyelilerin yaptıkları yanlış işler olduğunu söyledi. Çetin " Gaziantep'in sorunlarını biliyorum. Ben bir Gaziantep'liyim. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bize gelen en büyük sorunlardan biriside deprem sonrası sistemdeki çökmelerdi. Bizde yetkili bakanlıklarla konuşarak bu sorunu çözmeye çalıştık." dedi.


YEREL SEÇİMDE AK PARTİ NE YAPACAK?

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin yerel seçimlere büyük kongreden sonra start vereceklerini ve şimdiden çalmadık kapı bırakmadıklarını belirtti. Ayrıca Çetin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun anketlerde tekrar istendiğini belirterek " 3 başkanımızda tekrardan aday olmalıdır " dedi.

ŞEHİR HASTANESİ 29 EKİM GİBİ

10 yıldan beri açılışı yılan hikayesine dönen Gaziantep Şehir Hastanesi 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla açılıyor. Ayrıca AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin hastanenin açılış tarihinden 15 gün önce hasta kabulüne başlayacağınıda belirtti.

SAĞLIK MÜDÜRÜ İLE İLGİLİ BAKAN KOCA İLE TEKRAR KONUŞACAĞIM

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin geçtiğimiz günlerde görevden alınan Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Çetin yerel medyada ve kamuoyunda atama ile ilgili tartışma olduğunu ve bu konuyu Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile tekrar görüşeceğini söyledi. Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü görevinden alınan Ümit Tiryaki'nin yerine Beytullah Şahin atanmıştı.


OSB BAŞKANI ŞİMŞEK'TEN MEMNUMUN

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesinin Gaziantep'te olduğunu belirtti. Çetin geçtiğimiz günlerde Sanayi Bakanlığını düzenlediği bir toplantıda ise Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek'le bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Cengiz Şimşek ile OSB hakkında detaylı bir fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Murat Çetin " Gaziantep OSB ihracatta bir lokomotif görevi görüyor. OSB Başkanı Cengiz Şimşek'te yapmış olduğu hizmetler ile takdir görüyor. Fırat nehrinden su getirilmesi, OSB'de üretilen elektriğin %25'inin güneş enerjisinde geliyor ve 6. bölgedeki sorunları da giderdiler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.