HYT güneşin adresi

HYT güneşin adresi

Gaziantep’te 5 yıldan bu yana GES santrali kurulmasında etkili bir firma olan HYT Uluslararası fuarda müşterilerini en iyi şekilde hizmet vermek için modern bir stand açtı. HYT Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çolak GES santrallerinde çok güçlü bir ekip olduklarını ve Macaristan’da da yatırımları olduğunu söyledi.

HYT Enerji Hakkında

Yenilenebilir enerji projelerinin geliştirilmesi ve üretim tesislerinin kurulması amacıyla enerji sektöründe 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren HYT Enerji Antalya’da kurulmuş olup, 2019 yılından itibaren Gaziantep şehrinde de her geçen gün başarılarını katlayarak ilerlemeye ve büyümeye devam etmektedir.

 

 Güneş enerjisi sektöründeki büyümenin getirdiği yüksek talep doğrultusunda ülkemizin her bölgesinde çalışarak, çatılarda ve arazilerde Güneş Enerjisi Santralleri (GES) kurarak, doğal kaynakların korunmasını temel alan bir çevre yönetim sistemi ile çalışmalarını devam ettirmektedir. Bunlarla sınırlı olmamak üzere biyogazdan ısı ve elektrik üretiminin ülkemizde yaygınlaştırılmasını, biyogaz kaynaklarının daha verimli ve etkin değerlendirilmesini, ve elektrik tüketiminin optimize edilmesini sağlamak amacıyla çeşitli projelerde çalışmalar üstlenmiştir. Yakın vadeli süreçte Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES) kurulumları da gerçekleştireceği hedefler arasında yer almaktadır. Tecrübeli ve dinamik ekibiyle yeni girişimlerin oluşumuna zemin hazırlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.