Liva Enerji Fuarın gözdesi

Liva Enerji Fuarın gözdesi

Gaziantep’te 2 günden bu yana devam eden Uluslararası güneş fuarı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken en çok ziyaret edilen standın Liva Enerji olduğu öğrenilirken, Liva Enerji sahipleri Metin ve Sinan kardeşler Liva Enerji olarak Gaziantep ve Türkiye’nin bir çok kentinde çatı, arazi hem de depolama bir çok yerde işler yaptıklarını vurguladı.

Liva Enerji Hakkında

Liva Enerji, Güneş enerjisinden elektrik üretimi sektörünün gelişim noktalarını takip ederek merkezi Gaziantep olmak üzere İstanbul, Ankara, ve Bursa ofisleri ile Türkiye’nin dört bir yanına hızlı, esnek ve üst kalitede hizmet sunmaktadır.

Anahtar teslim Güneş Enerji Santrali kurulumu alanında çatı ve arazi üzeri uygulamalar dahil olmak üzere toplamda 300 MW’ı aşan referans projeye erişen Liva Enerji, edindiği tecrübe ışığında emin adımlarla sektörde parlayışını sürdürmektedir.

Endüstriyel tesislerin tüketimlerini karşılamak için çevresel analizleri dikkate alarak yatırımcılara optimum sistem tasarımını proje bazında hazırlayan Liva Enerji sistem getirisini en üst düzeye çıkartmaktadır.

Sektörde kabul gören ve kalitesini ispatlamış üreticilerle gerçekleştirdiği partnerlikler ve 10 yılı aşkın sektör deneyimine sahip kadrosuyla hizmet sağladığı tüm yatırımcıların takdirini toplayarak devam projelerini de bünyesine katmayı başarmıştır.

Liva Enerji, güneşten aldığı güç ile enerjide dışa bağımlılığı azaltma yolunda birer adım olarak gördüğü her bir proje için ilk başvuru sürecinden işletme-bakım dönemine kadar geçen tüm süreçte yatırımcılarıyla olan bağını iş ilişkisinden çıkararak güven esasına dayalı, kalıcı çözüm ortaklığına dönüştürerek büyümeye devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.