Gaziantep Basketbol takımı 235 gün sonra Gaziantep'te taraftarıyla buluşacak

Gaziantep Basketbol takımı 235 gün sonra Gaziantep'te taraftarıyla buluşacak
Gaziantep Basketbol takımımız pazar günü Şahinbey Karataş Spor Salonunda 235 gün sonra taraftarıyla oldukça duygusal bir buluşma gerçekleşecek.

Geçen sezon ligler devam ederken 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından oldukça zor günler geçiren ve ligden çekilme hakkı bulunmasına karşın ligin adaletini bozmamak adına ve Avrupa’da ülkemizi temsil etmek amacıyla devam kararı alan ve maçlarını İstanbul’da oynayan Gaziantep Basketbol, 235 gün sonra taraftarının karşısına farklı bir duygu ile çıkmaya hazırlanıyorlar. 

EN SON MAÇ 1 ŞUBAT’TA DEN BOSCH İLE  

Gaziantep Basketbol, geçen sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginde en son maçını deprem öncesi Şahinbey Karataş Spor Salonunda İstanbul ekibi Başakşehir ile 28 Ocak’ta oynadıktan sonra hemen arkasından hafta içinde Avrupa’da 2. Tur mücadelesinde Hollanda ekibi Den Bosch ile 1 Şubat’ta karşıya geldi ve kırmızı-siyahllar bu maçı da kazanarak taraftarına galibiyet hediye etmişti. Ve kırmızı-siyahlıların evindeki bu son maç olmuştu. 

TAKIM DEPREMDE İSTANBUL’DAYDI

Den Bosch ile oynanan maçın ardından Gaziantep Basketbol, Türkiye Sigorta Süper Liginde bir sonraki durağı İstanbul’da Büyükçekmece idi. Kırmızı-Siyahlılar 5 Şubat’ta Büyükçekmece ile oynadıktan sonra Avrupa 2. Tur mücadelesinde Almanya deplasmanında oynayacağı Merlins maçından dolayı şehrimize dönüş yapmayıp direkt Almanya’ya gidecek olmasından dolayı İstanbul'da kalmış ve deprem anında takım İstanbul’daydı. Depremin henüz sıcaklığı ne olduğu bilinmezken takım 6 Şubat’ta Almanya’ya giderek 8 Şubat’ta Merlins ile oynadığı Avrupa maçının ardından lige ara vermiş ve takım oradan dağılmıştı.  


SÜPER LİGDE VEDA, 1. LİGDE BULUŞACAKLAR

Deprem sonrası Süper Ligden düşen Gaziantep Basketbol, taraftarıyla 1. Ligde yeniden buluşmaya hazırlanırken farklı duygular yaşanacak. Pazar günü saat 17.30’da Türkiye Basketbol Liginde İstanbul ekibi Esenler Erokspor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılarda heyecan dorukta. 235 gün sonra Şahinbey Karataş Spor Salonunda taraftarının karşısına çıkacak olan Gaziantep Basketbol, geçen hafta Fenerbahçe Koleji karşısında alınan güzel sonucu taçlandırıp taraftarına galibiyet hediye etmeye çalışacaklar.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.