Kızılelma’dan Milli Eğitim Müdürü Tepe’ye ziyaret

Kızılelma’dan Milli Eğitim Müdürü Tepe’ye ziyaret
Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği yönetimi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’yi ziyaret etti.

Gaziantep Genel merkezli Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği, Tepe’ye yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunurken aynı zamanda faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin ziyaretinde, Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği Genel Başkanı Yaşar Özkaraman, Genel Teşkilat Başkanı Akın Çalışıcı ve Genel Başkan Yardımcısı Hukuk Danışmanı Avukat Gizem Büşra Bilgiç yer aldılar.

ÇALIŞICI “GENÇLERİMİZE EĞİTİMLER VERECEĞİZ”

Tarihlerinde milletine hizmet eden Türk büyüklerini yeni nesillere tanıtmaya çalışacaklarını ifade eden Kızılelma Akıncılar Hilal Derneği Genel Teşkilat Başkanı Akın Çalışıcı“Milli ve manevi değerlerimizin toplumumuzun bilinçlendirilmesine, bu yolla da birlik ve bütünlüğümüzün pekiştirilmesine vesile olmaya çalışacağız. İlim, fikir, kültür ve ülkü sahibi yetkili kimselerin idaresinde temel gruplar oluşturup çıkan sonuçların hayata geçirilmesi için gayret sarf edeceğiz. Gençlerimize kurslar açarak onların Türk edebiyatı, Türk dili, Türk musikisi, Türk tarihi, temsil sanatları ve milli oyunlarımızla ilgili eğitimler vermeyi hedefliyoruz. Gençlerimize vereceğimiz eğitimlerin haricinde şehrimizde kurmuş olduğumuz genel merkezimizin ilk şubesini Edirne ve ikinci şubesini de Kars’ta kurduk. Bu da doğudan batıya tüm ülkemizi kucaklayacağımız anlamını taşımaktadır. Bundan sonra ki süreçlerde ise ülkemizin 81 ili ve bütün ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımız sürecektir ” dedi.

TEPE “ TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNE ÇIKTIK”

İnsanın eğitimle dünyaya gelmediğini ancak hayat boyu öğrenerek bir yaşam sürebileceğini ifade eden Gaziantep İl Milli eğitim Müdürü Yasin Tepe, “Yeni bir eğitim öğretim yılına daha dünyanın en güzel mesleğini icra etmenin mutluluğu ve öğrencilerimizle yeniden buluşmanın heyecanı ile başladık. Hem bizler hem öğretmenlerimiz ve hem de kurumumuzda görev yapanların tamamı büyük bir heyecanla işlerimizin başındayız. Kurum olarak sadece eğitim ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda şehrimizin gelişimine paralel olarak öğrencilerimizle ek çalışmalar yapıyoruz. Özellikle okullarımızda ki yemek sorununa çözüm ürettik ve kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz. Hem hijyenik ortamda ve hem de bol malzemelerden oluşan yemeklerimiz öğrencilerimizim beslenme sorunlarını da ortadan kaldırmış olduk. Geçmiş dönemde Gaziantep eğitimde Türkiye standartlarının altında yer alıyordu ama son yıllar baz alındığında sadece ortalamayı yakalamakla kalmayıp aynı zamanda bunun üstüne çıkma başarısını gösterdik” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.