Gaziantep - Şanlıurfa Yolu İÇİN UYARI.... Gaziantep - Şanlıurfa Otoyolu'nda YOL ÇALIŞMASI

Gaziantep - Şanlıurfa Yolu İÇİN UYARI.... Gaziantep - Şanlıurfa Otoyolu'nda YOL ÇALIŞMASI
Gaziantep'ten Şanlıurfaya gidecekler ve dönecekler için Önemli DUYURU! KGM duyurdu! Şanlıurfa-Gaziantep yoluna dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğü, Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik Kavşağı ile Suruç Kavşağı arasındaki 23-27 kilometrelik kesimde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlandığını duyurdu.

Yol durumuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı bültene göre, söz konusu kesimdeki çalışmaların ilerlemesi amacıyla Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı gerçekleştirilmiştir. Bu sayede sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanmıştır.

Sürücülerin bu kesimde dikkatli olmaları ve yol işaretlemelerine uymaları önemlidir. Karayolları ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gece-gündüz demeden çalışmaktadır. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sürücüler daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayacaklardır.

Yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın güzergahlarını planlarken bu bilgiyi dikkate almaları ve gerekli önlemleri almaları önemlidir. Karayolları Genel Müdürlüğü, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.