Milletvekili Gül ve Başkan Tahmazoğlu Şahinbeyli ailelere misafir oldu

Milletvekili Gül ve Başkan Tahmazoğlu Şahinbeyli ailelere misafir oldu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile birlikte Şahinbey ilçesinde ikamet eden vatandaşların evlerine misafir oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Serinevler Mahallesi’nde ailelerle bir araya geldi. Vatandaşlar Gaziantep Milletvekili Gül ve Başkan Tahmazoğlu’nun ziyaretlerden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür etti. Samimi ortamda geçen ziyaretlerde Milletvekili Gül ve Başkan Tahmazoğlu özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

“Sizler için çalışıyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Gül, AK Parti’nin hizmet odaklı anlayış ile çalıştığını ifade ederek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk. Sıcak ve güler yüzlü misafirperverlikleri için onlara teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Bakanlarımızla, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

“Babamız gibi”

Evlerine ziyarete gidilen vatandaşlar Başkan Tahmazoğlu’nun bir baba şefkati ile vatandaşlara yaklaştığını ifade ederek, “Başkanımız bizlere bir baba gibi yaklaşıyor. Sürekli bizler için çalışıyor. Yaşlımızın, fakirimizin ve yetimlerimizin yanında. Allah ondan razı olsun. Biz Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.