Köksan’ın patronu Kökoğlu’ndan işçilerine 6 bin TL jest

Köksan’ın patronu Kökoğlu’ndan işçilerine 6 bin TL jest
Dünya plastik ambalaj sektörünün tek noktada en büyük tesisinin kurucusu, KÖKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Asım KÖKOĞLU'ndan işçilerine kira ve gıda yardımı.

Türkiye’nin en büyük ambalaj ve geri dönüşüm sektörünün güçlü şirketlerinden olan Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu yaklaşık çalışan 1500 işçisine 2 bin TL kira yardımı ve 4 bin TL de kömür yardımı olmak üzere 6 bin TL maddi destek verdiği öğrenildi. Asım Kökoğlu işçinin ekonomisini güçlendirmek için imkanları dahilinde 6 bin TL kömür ve kira yardımında bulunduğunu ve bundan dolayı mutlu oldukları belirtildi.

Asım Kökoğlu Kimdir?

Dünya plastik ambalaj sektörünün tek noktada en büyük tesisinin kurucusu, KÖKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Asım KÖKOĞLU, 1947 yılında Gaziantep’te doğmuştur. Asım KÖKOĞLU, ortaokul tahsilini tamamladıktan sonra, Almacı Pazarı’nda babasının yanında başladığı ticari hayatını, mücadelelerle dolu bir başarı hikayesine dönüştürmüştür. 

Çalışmayı, disiplini ve başarıyı prensip haline getiren Asım KÖKOĞLU, üretim alanındaki faaliyetlerini yıllar ilerledikçe yeni yatırımlarla sürekli olarak geliştirmiştir. Asım KÖKOĞLU, KÖKSAN’ı eşine ender rastlanan bir büyüme trendiyle Türkiye'nin en değerli şirketlerinden biri haline getirmiştir.

Asım KÖKOĞLU, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.