MHP Gaziantep'te İlçe Kongreleri Tamamlandı... MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı ve Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Halil Demirkan ile yola devam denildi.

MHP Gaziantep'te İlçe Kongreleri Tamamlandı... MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı ve Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Halil Demirkan ile yola devam denildi.
MHP Gaziantep’te İslâhiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli, Nizip, Oğuzeli, Karkamış İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından Şahinbey ve Şehitkamil kongreleri de yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrelerde MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı ve Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Halil Demirkan ile yola devam denildi.

MHP İTHAL PARTİ DEĞİLDİR

Kongrede konuşan MHP TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi 54 yıllık bir partidir. Kökü ve İdeolojisi kuvvetlidir. Öyle bir rüzgarla oluşan ya da ithal edilen bir parti değildir. Türkiye'deki yönetim şeklini anlayabilmek için daha önceki yönetimlere bakmak gerek.  Türkiye'nin ihtiyacı olan, güçlü yönetim ve istikrardır. Biz, koltuk peşinde koşan parti değiliz. Biz devletin ve milletin bekası için durmamız gereken yer neyse orada durabilmektir” dedi.

YEREL SEÇİMLERE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ

Seçilen ilçe başkanı Savcıya hayırlı olsun dileklerini sunan MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, “MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, “Liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde kongrelerimiz 12 Eylül itibariyle başladı. Bugün Şehitkamil ve Şahinbey Kongrelerimiz ile tamamlıyoruz. Gaziantep'te yenilenmiş kadrolarımızla, tazelenmiş hedeflere perçinleşmiş kardeşlik ruhuyla tam bir çalışarak Yerel Seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız. Anadolu temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA TARİH YAZACAĞIZ

MHP Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı, “ Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin şahsıma İlçe Başkanlığı görevini layık gördüğü için şükranlarımı sunarım. Dava arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik içinde yürümeyi kendimize şiar edindiğimiz bu kutlu görevde davamıza gönül vermiş vatan ve bayrak sevdalısı tüm vatandaşlarımızın kapısını tek tek çalacağız. Dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in çizgisinde Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin bizlere göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda gece gündüz demeden çalışarak, hareketin bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak için elimizden geleni yapacağız. 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ruhuyla Şahinbey’de tarih yazacağız. Çok çalışacağız, çok yorulacağız. Milliyetçi Hareket Partimizi Gaziantep Şahinbey'de zirveye taşıyacağız. Bugün gerçekleştireceğimiz 14. olağan kongremiz Şahinbey ilçemiz için bir milat olacaktır’’ dedi.

İŞTE ŞAHİNBEY İLÇE YÖNETİMİ

MHP Gaziantep Şahinbey ilçe başkanı Seyit Karlı Savcı listesi bu şekilde;

Kamil Yıldırım. Hüseyin Şahin, Ferhat Bozkurt, Murat Dal, Altay Atay. Coşkun Özköse. Bestami Gün, Rıza Demir, Ali Tonbak, Rüstem Polat, Nebi Topal. Mehmet Kökref. Mehmet Çakar. Ahmet Kürşat Ceritli Murat Balcı, Mahmut Kalkan, Oğuzhan Erturhan, Sami Birelli, Hannan Özbal, Alparslan Savaş, Ramazan Özoğlu, Mehmet Alagöz, Ahmet Bozkurt. Memik Savaşçı, Bilge Nur Büyük, Ahmet Özcan, Mustafa İlhan, Batuhan Dönmez, Yalçın Karagülle, Cüneyt Savcılıoğlu, Erdal Konuk, Eyüp Tiryaki, İbrahim Erhan Çalışır, Kadir Kök, Lütfü Özsavcı, Melih Aydın, Yusuf Öztürk, Ali Deveçeker, Müslüm Güneş, Reşit Yılmaz, Naime Suna Fırat, Adem Çatbaş, Şerif Göçmen, Muhammet Ali Yılmaz.

ŞEHİTKAMİL’DE DEMİRKIRAN SEÇİLDİ

Şahinbey İlçe Kongresinin ardından Çetin Emeç Toplantı Salonunda Şehitkamil İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde İbrahim Halil Demirkan, Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Halil Demirkan, ‘’ Sizler Şehitkâmil’in her zerresinden birleşip yükselen Türkiye'siniz, Müslüman Türk milletini payidar kalacak. MHP’nin Şehitkâmil’de şanla dalgalandıracak yegane kudretsiniz. Bilmeliyiz ki, Türkiye'nin geleceği sizlerin Şehitkamil'den tutuşturacağı ateşe bağlıdır.  Gözlerimizden aydınlık yarınların müjdesi parlamakta. Yüzlerinizden müreffeh ve muazzez bir Türkiye çağrısının sıcacık izleri pırıl pırıl yansımaktadır. Gaziantep'e, Türkiye’ye ve tüm dünyaya yaymazsak, diyoruz ki, gök girsin kızıl çıksın. Liderimizin Tensipleriyle atandığımız gün kurucu yöneticiliğimizi yapan her bir arkadaşımıza emekleri için teşekkür ederim. Yeni yönetimimizde Şehitkamil'de Milliyetçi Hareket Partisini en zirveye taşımak gayreti ile kendini adayarak görev alacak tüm yönetim kurulu üyelerimize üstün başarılar diliyorum. Şehitkamil Kongremiz ile Gazi şehrimizdeki Milliyetçi Hareket Partisinin 14. Olağan kongreleri, milletvekilimiz ve İl Başkanımızın yoğun gayreti ve çabası ile tamamlanmış olacak. Bu vesile ile İslâhiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli, Nizip, Oğuzeli, Karkamış ve Şahinbey ilçelerimizde yeni seçilen ilçe başkanlarımız nezdinde görev alan tüm yöneticilerimize üstün başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

İŞTE DEMİRKAN’IN YÖNETİMİ

Şevket Açıkbaş,  Gürkan Kıraç,  Erkan Gültaç, Şahin Çolak , Bekir Ergan, Mustafa Özdemir, Aykut Baş,  Fatih Koçar, Mehmet Ayaz, Erkan Kılıç, Ramazan Karakuş, İsmail Ağaslan, Bozan Aslan, Ökkeş Mercanoğlu, Lülüfer Ulus, Türker Atay, İlyas Ökeli, Mustafa Zirek, Şükrü Önder, Mustafa Yaşa, Cuma Avcı, Hilal Solak, Memik Demir, Nihat Göktaş, Mehmet Taşkın, Burak Demir, Hamit Kaya, Resul Göksun, Eray Yetkinşekerci, Halil Öztürk, Tahir Bozgeyik, Abdulkadir Yılmaz, Pınar Akdemir, Gökhan Erat, Abdulvahap Önel, Fatih Kanat, Tuncer Polat, Sıddık Kurtoğlu, Ethem Kaplan, Gökhan Yıldırım, Tuncay Büyükoğlu, Orhan Akgün, Mürsel Tanrıöver, Abdurrahman Yılmaz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.