Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler DİKKAT! O Yollarda Yapım Çalışması Var

Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler DİKKAT! O Yollarda Yapım Çalışması Var
Gaziantep - Şanlıurfa arasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar nedeniyle karayolu trafiğinin kontrol altında ilerleyeceği bildirildi.

Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik Kavşağı ile Suruç Kavşağı arasındaki 23-27 kilometrelik kesiminde yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi ve bu nedenle Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı yapıldı. Ulaşım ise Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü, bu çalışmalar sırasında sürücülere yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.


Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, "Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı Kesimi 23-27. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır." ifadelerine yer verildi. Bu önemli güzergahta yapılacak olan yol çalışmaları, sürücülerin dikkatli ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.