Gaziantep Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı netleşmedi

Gaziantep Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı netleşmedi
Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olan Gaziantep’in Şahinbey İlçesi ilçe başkanlığı için komisyona giren 6 aday bugün belirlenemedi.

Şahinbey İlçe Başkanlığı isminin belirlenememesinin nedeninin ise, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in bir aday konusunda anlaşamaması iddia edildi.    Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden olan Şahinbey’de AK Parti’nin yeni ilçe başkanı belli olmayı beklerken, beklenti bugün olmadı. Adaylık için görevinden ayrılan Hasan Teke’den boşalan ilçe başkanlığına Abdulkadir Sökücü getirilmişti. Ancak Genel Merkez tarafından Sökücü görevden alındı. Boş kalan ilçe başkanlığı için 6 aday komisyonda mülakata girdi. Bugün açıklanması beklenen atamada karar çıkmadı.

 İL BAŞKANI ÇETİN GENEL MERKEZDE SÜRECİ TAKİP EDİYOR 

AK Partinin Şahinbey ilçe başkanlığı için komisyon tarafından Parti Genel Merkezine çağrılan isimler şunlar: Tahir Özkara, Mustafa Kaplan, Mehmet Tiryaki, Süleyman Erçelebi, Hayri Turan ve Mustafa Kılıç çağrıldı. AK Parti Gaziantep il Başkanı Murat Çetin’in ise atama kararını yerinde takip ettiği öğrenilirken, Çetin ve Tahmazoğlu ve Özkeçeci’nin ortak bir isimde anlaşamadı iddia edildi.  

ÇETİN, TAHMAZOĞLU VE ÖZKEÇECİ FARKLI İSİMLER İSTİYOR İDDİASI 

AK Parti Şahinbey İl Başkanlığı için yarışan 6 isimden birinin bugün belirlenmesi beklenirken, komisyonda 20 ilçe başkanı belli oldu. Bunlar arasında Şahinbey bulunmuyor. Şahinbey İlçe Başkanının belirlenmemesinin nedeninin ise, AK Parti Gaziantep İL Başkanı Murat Çetin’in Tahir Özkara’yı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Süleyman Erçelebi’yi ve AK Parti Gaziantep Eski İl Başkanı ve Gaziantep Milletvekili olan Mehmet Eyup Özkeçeci’nin Mustafa Kılıç’ı seçilmesini istemesi ve ortak bir isimde buluşulamaması olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.