Gaziantep'ten Şanlıurfaya Gidecekler DİKKAT! O Yolda Yapım Çalışması Var

Gaziantep'ten Şanlıurfaya Gidecekler DİKKAT! O Yolda Yapım Çalışması Var
Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalardan kaynaklı Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolunun Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı Kesimi 23-27 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrolü olarak sağlanacağı öğrenildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol çalışması nedeniyle araç sürücülerin yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmesi konusunda uyarıda bulundu.

Çalışmaların olduğu karayolları;

  • Kuzey Marmara Otoyolunun 156-162 kilometreleri arası Kuzey Taşıma yolunda ( Ankara- İstanbul istikameti) yol bakım onarım çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar esnasında Kuzey Taşıma yolu (Ankara-İstanbul istikameti), Güney Taşıma yoluna (İstanbul - Ankara istikameti) aktarılarak trafik akışı Güney Taşıma Yolundan iki yönlü olarak sağlanacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolunun Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı Kesimi 23-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Şanlıurfa istikametinde şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Anadolu Otoyolunun İzmit Batı Kavşağı-Kandıra Kavşağı arasında güney yolda üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak olup, İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak, trafik akışı İzmit Batı Kavşağından D-100 Devlet Yoluna yönlendirilecektir. ( her gün akşam 22:00 - 06:00 saatleri arasında çalışma yapılacaktır.)
  • Mudurnu-Bolu yolunun 0-4.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Çivril-Dinar yolunun 2-8.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkate etmeleri gerekmektedir.
  • Kocaeli-Sakarya yolunda Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağından Derz Yenileme İşi Yapılacak olup sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Sivas-Zara yolunun 13-19.km.leri arasında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Elazığ-Bingöl İl Sınırı-Bingöl yolunun 21-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır
  • Viranşehir-Kızıltepe yolunun 48-49.km.leri arasında yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Eskişehir-Kütahya yolunun Eskişehir istikameti 27-30.km.leri arası çelik ağ ile şev koruması çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak, trafik akışı tek şeritten kontrollü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.