Ak Parti Şahinbey'de Üstündağ ön plana çıkıyor

Ak Parti Şahinbey'de Üstündağ ön plana çıkıyor
Ak Parti Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Hakan Kahtalı, ilçe kongreleri öncesi Gaziantep’e geldi. Şahinbey için iş adamı Hüseyin Üstündağ ismi kulislerde konuşuluyor.

ÜSTÜNDAĞ NET KONUŞTU;PARTİMİZİN EMRİNDEYİM

AK Parti Gaziantep Teşkilatında ilçe kongreleri için geri sayım başladı. Ak Parti Koordinatör Milletvekili Hakan Kahtalı, Araban, Şahinbey, Nurdağı ve Nizip ilçelerinde bir dizi görüşmeler yapmak için Gaziantep’e geldi. Ak Parti Şahinbey için ismi ön plana çıkan Hüseyin Üstündağ, ‘’Partimizin emrindeyim. Genel merkezimiz ve il başkanımızın alacağı kararın yanındayım.’’ Dedi.

KAHTALI ADAYLARI TEŞKİLATA SORACAK

Ak Parti Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Hakan Kahtalı, Gaziantep’te ilçe başkanlığına aday olan isimlerle ilgili olarak teşkilatların görüşünü almak üzere Gaziantep’e geliyor. Önce Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile bir araya gelecek olan Kahtalı, daha sonra Araban, Şahinbey, Nurdağı ve Nizip ilçelerini ziyaret edecek.

ŞAHİNBEY’DE İSİM NETLEŞİYOR

AK Parti Gaziantep’te merkez ilçe Şahinbey teşkilatın güçlü isimlerinden Hüseyin Üstündağ ismine tüm kesimlerin sıcak baktığı ifade ediliyor. Araban, Nurdağı ve Nizip’te adaylık için birçok isim konuşulurken, Şahinbey ilçe başkanlığına teşkilatın desteklediği ve kamuoyunda bilinen bir isim üzerinde duruyor. Şu ana kadar en güçlü ismin Hüseyin Üstündağ olduğu parti kulislerinde dillendirilmeye başlandı.

KURULUŞTAN BERİ TEŞKİLATTA

2002 yılında Gaziantep'te Ak Parti kurucu üyelerinden olan ve 2009 yılı AK Parti Siyaset Akademisi İl Koordinatörü, 2009-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu üyesi 2019 yerel yönetimler seçiminde Araban Belediye Başkanlığı A. Adayı, 2020-2023 yılları arasında Şahinbey İlçe Başkan Baş Danışmanlığı yapan Hüseyin Üstündağ, özellikle seçim dönemlerindeki performansı ile parti yöneticilerinin takdirini kazanmıştı.

ÜSTÜNDAĞ: BİZ DAVA ADAMIYIZ

Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı sürecinde kısa ve net bir açıklama yapan iş adamı Hüseyin Üstündağ, ‘’Makam ve mevkiler halkımıza hizmet için araştır. Bizim amacımız partimizi güçlendirmek ve her seçime aynı heyecanla katılmaktır. Yoğun baskılar üzerine Şahinbey İlçe Başkanlığı’na aday oldum. Takdir genel merkezimiz ve il başkanımızındır. AK Parti bir dava partisidir. Partimizin emrindeyiz’’ diye konuştu.

HÜSEYİN ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

1 Ocak1973 tarihinde Gaziantep'te doğan ve. Evli ve 3 çocuk babası olan Hüseyin Üstündağ. Üstündağ, Azerbaycan Hazar Üniversitesi Uluslararası Hukuk ve Politika bölümü mezunu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.