GAZİANTEP'TE ÜNLÜ İŞ ADAMI GÖZALTINA ALINDI

GAZİANTEP'TE ÜNLÜ İŞ ADAMI GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma genişledi. Gaziantep'e de sıçradı...

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan'ın Gaziantep'te ilişkili olduğu bir iş adamının göz altına alındığı iddia ediliyor. 

Edinilen bilgiye göre, Kaplan'ın göz altına alınmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamımda Ö. T. isimli Gaziantep'li iş adamının göz altına alumdığı ileri sürülüyor.

AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR?

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve benzeri suçlara karışan suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, önceki gün yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmak isterken Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yüklü miktarda para ile yurtdışına kaçmak üzere olduğu belirlenen Ayhan Bora Kaplan, çok sayıda suçla anılan çeteye yönelik operasyon kapsamında Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı. Gözaltına alınan Kaplan'ın geçen hafta Ankara'da bir restoranda oğlu için yaptığı sünnet düğünü, yeraltı dünyasından bazı isimleri bir araya getirmişti.

Ayhan Bora Kaplan'ın oğlu için Ankara İncek'te sahibi olduğu restoranda yapılan düğün, yeraltı dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Düğüne katılan isimler arasında en çok göze çarpanlardan biri de 'Hells Angels' isimli çetenin lideri Necati Arabacı oldu. Arabacı, insan kaçakçılığı, uyuşturucu satışı, fuhşa zorlama, saldırı, gasp, haraç toplama, sahte evrak düzenleme gibi çeşitli suçlara konu haberlerle gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.