Gaziantep Valisi Çeber Gaziantep FK'nın Yanında! GAZİANTEP FK YALNIZ DEĞİL!

Gaziantep Valisi Çeber Gaziantep FK'nın Yanında! GAZİANTEP FK YALNIZ DEĞİL!
Gaziantep Valisi Çeber, akşam saatlerinde Gaziantep FK’nın tesislerini ziyaret ederek antrenman yapan futbolcularla ve yeni Teknik Drektör Marius Sumudica ile bir araya geldi.

Tesiste Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz tarafından karşılanan Çeber, antrenman sahasına geçerek Teknik Direktör Sumudica ve takım futbolcularıyla bir süre sohbet etti.

Görüşmede Şehir için Gaziantep FK’nın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Kemal Çeber, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde en önemli konunun takımın başarısı olduğunu ifade etti. Kendisinin de futbol ile ilgili olduğunu söyleyen Çeber, takımın bütün futbolcularının alanlarının en iyisi olduğuna inandığını, ilk dört hafta şansızlıklar yaşandığını dile getirerek ilk maçlarda ligin en zorlu takımlarıyla karşı karşıya geldiklerini, bu sonucun takımın durumuyla ilgili yanılgıya düşürmemesi gerektiğini, takımın yeni hocası Marius Şumudica ile birlikte Gaziantep FK’nın ligde hak ettiği yere geleceğine inandıklarını dile getirdi.

ÇEBER: 'TÜM ŞEHRİN ENERJİSİ SİZİNLE'

Vali Çeber, Gaziantep için ligin Sumudica ile birlikte önümüzdeki maçla başlayacağını kaydederek futbolculara hitaben tüm şehrin enerjisi sizinle birlikte dedi. Yaşanan deprem felaketinin ardından Şehrin tekrar normale dönmesi ve acıların unutulması için de Gaziantep FK sevgisinin çok önemli olduğunu söyleyen Vali Çeber, futbolda yaşanan değişikliklerin takımın başarısı açısından önemli motivasyonlara yol açacağını bildiklerini, Sumudica ile önemli bir sinerji oluştuğunu ve şehri de çok etkilediğini dile getirdi. Vali Çeber son olarak biz sizin yanınızdayız ve bu süreçte size güveniyoruz dedi ve tüm takım oyuncularına başarılar diledi.

VALİ ÇEBER'DEN FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

Akabinde Vali Çeber, takım oyuncularına ve takıma yeni transfer olan SNicolas Nkoulou’ya kendi elleriyle baklava ikram ederek beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ile tesisleri de gezen Vali Çeber, tesis yönetim binasına geçerek Memik Yılmaz ve yönetim ekibiyle bir süre görüşme yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.