Gaziantep FK Transferlere Ne Kadar Para Ödedi? Gaziantep FK'ya gelenler ve gidenler kimler

Gaziantep FK Transferlere Ne Kadar Para Ödedi? Gaziantep FK'ya gelenler ve gidenler kimler
Transfer döneminde başta çokta iyi bir sezon geçiremeyen Gaziantep FK şuana kadar kadrosuna 11 yeni oyuncuyu katarken 19 oyuncu ise kiralıktan geri döndü.

AJETİ VE M'BAKATA'YA BONSERVİS BEDELİ ÖDENDİ!

Gaziantep FK'nın yeni sezonda kadrosuna kattığı Albian Ajeti için 585 Bin € bonservis bedeli öderken Salem M'Bakata için ise eski kulübüne 250 Bin € bonservis bedeli ödendi. 


6 OYUNCU BEDELSİZ GELDİ!

Gaziantep FK'nın yeni sezonda kadrosuna kattığı Max Gradel, Janio Bikel, Naoufel Khacef, Florin Nita, İlker Karakaş ve Júnior Morais için bonservis bedeli ödemedi. 

3 OYUNCU KİRALIKTAN GELDİ!

Gaziantep FK'nın yeni sezonda kadrosuna kattığı Batuhan Şen Galatasaray'dan, Brayan Riascos Metalist'ten , Ogün Özçiçek ise Y. Malatyaspor'dan kiralık geldi. 


5 OYUNCU TAKIMDAN AYRILDI!

Gaziantep Futbol Kulübü'nde transfer sezonunda  takımdan 5 oyuncu ayrıldı. Gaziantep FK'da Günay Güvenç Galatasaray'a, Ángelo Sagal Apol. Limassol'a , Hasan Yurtseven Kırklarelispor Kırklarelispor'a, Yusuf Türk GMG Kastamonuspor'a, Berke Gürbüz ise Hacettepe 1945 SK'ya gitti.


GÜNCEL  TRANSFER BİLANÇOSU NE KADAR?

Gaziantep FK transfer sürecinde 585 Bin € zarar etti. Ajeti ve M'bakata için 835 Bin € bonservis bedeli öderken Günay Güvenç'ten ise 250 Bin € bonservis bedeli ödedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.