Belediye Başkanı İntihar Etti! Son Sözleri Üzdü!

Belediye Başkanı İntihar Etti! Son Sözleri Üzdü!
Antalya’nın Demre ilçesi yalnız yaşayan ve 2 dönem Demre'de Beleidye Başkanlığı yapan Adnan Genç’in yaşadığı binanın bahçesinde komşuları tarafından cansız bedeni bulundu.

Mynet ve İha'dan derlenen habere göre, Olay, saat 13.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesi 606 sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; site bahçesinde Demre eski Belediye Başkanı Adnan Genç (70)’i hareketsiz olarak gören komşuları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

ÇATIDAN ATLAMIŞ
Genç’in cesedi inceleme sonrası otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç'in çatıdan atlatarak intihar ettiği polis kayıtlarına geçti.

ARKADAŞLARINA BUNALDIĞINI SÖYLEMİŞ
1989-1995 ve 1999-2004 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nden Demre Belediye Başkanlığı yapan Adnan Genç'in arkadaşlarına bunaldığını söylediği belirtildi.

OĞLU ANNESİNİ VAHŞİCE ÖLDÜRMÜŞTÜ
Adnan Genç'in şizofreni tedavisi gören oğlu Batuhan Genç de 13 Aralık 2015'te aynı apartmanda annesi Zahide Genç'i boğazından bıçaklayarak öldürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.