Batuhan Şen'e Sumidica Şoku! Sumidica Şen'in Gaziantep FK'dan Gönderilmesini İstedi

Batuhan Şen'e Sumidica Şoku! Sumidica Şen'in Gaziantep FK'dan Gönderilmesini İstedi
Gaziantep FK'nın başına getirilen Rumen Teknik Direktör Marius Sumidica, Galatasaray'da kiralanırken sorunlar çıkartan ve en son Gaziantep FK - Galatasary maçında tribünlerden ıslıklanan kaleci Batuhan Şen'i istemediğini ve yerine gerekirse başka transfer yapılmasını istedi

GÜNAY GİTTİ, BATUHAN GELDİ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, kaleci transferin, Gaziantep FK'nin başarılı kaptanı Günay Güvenç'i alarak çözmüştü. Bu transfer için Gaziantep FK'ya 250 bin euro bonservis ödeyen Galatasaray, genç kaleci Batuhan Şen'i de kiralık vermişti ve yıllık ücretinin de Sarı-Kırmzılılar tarafından ödeneceği açıklanmıştı. Galatasaray, Günay'la da yıllık 19 milyon TL'den 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

SUMUDİCA BATUHAN'I İSTEMİYOR

Trendyol Süper Lig'e 4 hafta sonunda puan alamadan başlayan Gaziantep FK, teknik direktör Erdal Güneş ile yollarını ayırıp yerine daha önce de takımı çalıştıran Marius Sumudica'yı getirdi. Rumen teknik direktörün gelir gelmez takımdan bir isime eksi not verdi.

TRİBÜNLER ISLIKLADI

Gaziantep FK'daki performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Batuhan Şen, Süper Lig'in 4. haftasında Kırmızı-Siyahli ekibin Galatasaray'a evinde 3-0 mağlup olduğu maçta taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.