Efootball 2024 saat kaçta açılıyor? Efootball 2024 ne zaman, hangi tarihte açılacak? Futbol tutkunları merakla bekliyor…

Efootball 2024 saat kaçta açılıyor? Efootball 2024 ne zaman, hangi tarihte açılacak? Futbol tutkunları merakla bekliyor…
Dünyanın en çok oynanan online futbol oyunlarından birisi efootball uzun süredir bakımda. Futbol ve oyunseverler arama motorlarında “Efootball 2024 saat kaçta açılıyor? Efootball 2024 ne zaman, hangi tarihte açılacak?” sorularının yanıtlarını arıyorlar. İşte o detaylar…

Efootball 2024 saat kaçta açılıyor? Efootball 2024 ne zaman, hangi tarihte açılacak? sorusu futbol ve oyun severler tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. KONAMİ tarafından piyasaya sürülen Efootball 2024 oyunun dünyada milyarlarca seveni var. 4 Eylül’den bu yana oyun açılmıyor. Oyunun durumunu merak edenler arama motorlarında “Efootball 2024 saat kaçta açılıyor? Efootball 2024 ne zaman, hangi tarihte açılacak?” sorusunun cevabını araştırıyorlar.

EFOOTBALL 2024 SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Oyun ile ilgili olarak bugün yapılan bakım nedeniyle birçok oyuncu tarafından nefesler tutuldu ve bakıma dair henüz bir resmi açıklama gerçekleştirilmedi. 

EFOOTBALL 2024 NE ZAMAN AÇILACAK, BAKIM NE ZAMAN BİTECEK?

KONAMI tarafından yayınlanan duyuruda EFootball 2023 sunucu bakımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi: eFootball™ 2024 hazırlıkları kapsamında yakında büyük ölçekli bir bakım gerçekleştireceğiz. Bakımın 04/09/2023 02:00 (UTC) itibarıyla başlaması planlanmaktadır. Büyük ölçekli bakımın bitiş saati, daha sonraki bir tarihte duyurulacaktır.

EFOOTBALL 2024 OYUNU HAKKINDA

eFootball 2024, Konami tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir ücretsiz oynanabilir futbol video oyunudur. Oyun, 20 Eylül 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Windows, Steam ve iOS ve Android için piyasaya sürüldü.

Oyunun 2022 sürümünün başarısızlığından sonra, Konami, eFootball 2024'ü daha iyi bir oyun haline getirmek için kapsamlı bir revizyon gerçekleştirdi. Oyun, yeni bir grafik motoru, yeni bir oyun motoru ve yeni bir oynanış sistemi ile birlikte geliyor.

eFootball 2024'ün yeni grafik motoru, oyunun görsellerini önemli ölçüde iyileştiriyor. Oyuncular, daha ayrıntılı yüz modelleri, daha gerçekçi animasyonlar ve daha etkileyici çevresel efektler görüyor.

Yeni oyun motoru, oyunun oynanışını daha gerçekçi ve taktiksel hale getiriyor. Oyuncular, daha fazla kontrol ve daha fazla çeşitliliğe sahip.

Yeni oynanış sistemi, topa hakim olma, pas verme ve şut çekme gibi temel futbol becerilerini daha gerçekçi hale getiriyor. Oyuncular, daha fazla yaratıcılık ve daha fazla çeşitlilik için yeni hareketler ve taktikler kullanıyor.

eFootball 2024, şu anda piyasadaki en iyi futbol oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Oyun, yeni grafikleri, yeni oynanışı ve ücretsiz oynanabilir olmasıyla beğeni topluyor.

eFootball 2024'ün öne çıkan özellikleri:

Yeni grafik motoru ile daha gerçekçi ve etkileyici görseller
Yeni oyun motoru ile daha gerçekçi ve taktiksel oynanış
Yeni oynanış sistemi ile daha fazla kontrol ve çeşitlilik
Ücretsiz oynanabilirlik
eFootball 2024'ün eleştirileri:

Oyunun hala bazı geliştirmeler gerektirdiği söyleniyor.
Oyunun kadrosu, EA Sports'un FIFA serisinin kadrosuyla karşılaştırıldığında eksik olarak görülüyor.

eFootball 2024'ün çıkış tarihi: 20 Eylül 2023

eFootball 2024'ün platformları:

PlayStation 5
PlayStation 4
Xbox Series X/S
Xbox One
Windows
Steam
iOS
Android
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.