Gaziante'te ÖĞRENCİLERE MÜJDE'ler YAĞIYOR! PARA, Boyama seti, Bisiklet VE Çanta YARDIMI... YARDIMLARA NASIL BAŞVURULUR?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahhmazoğlu sosyal medya hesabı'ndan duyurdu! Şahinbey Belediyesi Başkanı Tahmazoğlu vatandaşları yardım yağmuruna tuttu. Öğrencilerden, ihtiyaç sahibi ailelere kadar herkese yardım etmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLERE 606 bin 300 ADET BOYAMA SETİ!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okul öncesi eğitime başlayan minik öğrencilere ve ilkokul öğrencilerine 606 bin 300 adet boyama seti dağıtılacağının müjdesini verdi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazolu öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaptığı projelerle eğitime önemli destekler sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okulların açılmasına sayılı günler kala okul öncesi eğitime başlayan minik öğrencilere ve ilkokul öğrencilerine 606 bin 300 adet boyama seti dağıtılacağının müjdesini verdi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 8.000 TL YARDIM!


Gaziantep Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerine 4.000 TL nakit destek duyurusu yapacağını paylaştı. Yardım başvurusundan faydalanmak isteyen vatandaşlar Şahinbey Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yeni kayıt oluşturabilir veya kayıt güncelleme işlemini tamamlayabilir.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik sunduğu destek ödemelerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine yeni dönemde 4.000 TL destek bursu vereceği yayıldığı anda büyük ilgi gördü.


TAHMAZOĞLU MÜJDEYİ SOSYAL MEDYADAN VERDİ!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu resmi hesabından yaptığı paylaşımda yeni dönemde hem ilk dönem hem de ikinci dönem olmak üzere her öğrenciye toplam 8.000 TL yardım edeceklerini duyurdu. İlk ödemeler ise Eylül ayında hesaplara yatırılacak.

4 BİN TL DESTEK BURSUNDAN KİMLER YARARLANABİLİR?


Gaziantep Şahinbey Belediyesinin üniversite öğrencilerine özel sunduğu 4.000 TL destek bursundan yararlanmak isteyenlerin başvuru şartlarını karşılaması gerekiyor. Başvuru yapacak olan öğrencilerin taşıması gereken şartlar arasında şunlar yer alıyor:

-TC Vatandaşı olması

-Öğrencinin anne, baba ve kendisinin Şahinbey'de ikamet ediyor olması

-Devlet üniversitelerinin lisans ya da ön lisans programlarında okuyor olması

-Yurtiçi veya KKTC, Vakıf ve Özel üniversitelerden %100 burs alması

-Milli Savunma Üniversitesi ve polis okulları öğrencisi olması

4 BİN TL DESTEK BURSUNDAN KİMLER BAŞVURAMAZ!


Sosyal destek ödemesinden; uzaktan eğitim görenler, açık öğretimde kaydı bulunanlar veya yüksek lisans ve doktora öğrencilere faydalanamayacak.

Başvuru şartlarında yer verilen bu detaylarda yabancı öğrencilerin ve barkodlu öğrenci belgesini ibraz edemeyenlerin destekten faydalanamayacağının da altı çizildi.

4 BİN TL DESTEK BURSU BAŞVURU EVRAKLARI NELERDİR?


Şahinbey Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden “Kayıt ol” tuşu ile başvuruda bulunacak her üniversite öğrencisi için istenen belgeler arasında şunlar yer alıyor:

-E-okul ya da ÖSYM'nin sisteminden alınmış barkodlu okul kayıt belgesi

-ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi

-Anne, baba ya da her ikisi vefat etmişse aile nüfus kayıt örneği


5 TEŞEKKÜRE BİR BİSİKLET!


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek, 5 teşekkür getiren öğrencilerin bisiklet sahibi olacağını duyurdu. Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 6 takdirle başlattığı kampanyayı 5'e, 4'e, 3'e, 2'i takdire düşürmüştü. Takdir alan öğrencileri bisiklet sahibi yapan Başkan Tahmazoğlu teşekkür belgesi olan öğrencilere de müjde vererek 5 teşekkürü olan öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.