Marius Sumudica Gaziantep FK'dan neden ayrılmıştı?

Marius Sumudica Gaziantep FK'dan neden ayrılmıştı?
Gaziantep Futbol Kulübüne tekrar dönen Marius Sumudica geçmişte Gaziantep FK'dan olaylı olarak ayrılmıştı. Bugün itibariyle Marius Sumudica Gaziantep FK ile tekrar anlaşma sağladı.

Marius Sumudica bir basın toplantısında Gaziantep FK yönetiminden talep etmiş daha sonrasında görevine son verilmişti. Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Sumudica şaka yaptığını ve ihanete uğradığını ifade etmişti. Sumudica'nın konuşmasından detaylar;

"İhanete uğramış hissettim"

"İhanete uğramış hissettim. Başkan benimle konuşmaya geldi ve görüşmeden sonra içlerinden biri odama geldi ve bana küçük bir artış yapacaklarını söyledi. Onlara aynı fikirde olmadığımı ve sözleşmemi tamamlamak istediğimi söyledim. Kontratı iki saat içinde yapmak istediklerini söylediler, ben böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim."

"Şakayla, eşimden kulübe vermek için biraz para isteyeceğimi söyledim"

"Gaziantep kulübüne çok şey borçluyum, bana iyi koşullar sundu. Maçtan sonra doğruyu söyledim, o şakayı tekrarladım. Şakayla, eşimden kulübe vermek için biraz para isteyeceğimi söyledim. Gaziantep kentinden Başkandan özür dilerim, büyüyen bir şakaydı. Birçok koç buraya gelmek ister ama o anda gücenmiş hissettim. Bana şakadan rahatsız olduğunu söylediler. Kimseden merhamet istemiyorum. Ben çelişkili bir adamım ama kendimi bu şekilde motive ediyorum. Şakanın tuzsuz olduğunu bilmiyordum. Şehir gücendi ve şimdi onları anlıyorum."

Sumudica basın toplantılarındaki konuşmaları ile gündeme geliyor

Marius Sumudica, Gaziantep FK ile çalıştığı dönemde takım oyuncularına gösterdiği tepki ile gündem olmuştu. Sumudica oyuncularına  "50 saniye içinde 30 bin lira bonusu kaybettiniz. Arkanızdaki insanlara bakın. 1500-2000 liraya çalışıyorlar. Deli gibi malzeme taşıyorlar. Her şeyi mahvettiniz! Göztepe'ye kaybedersek ne olacak? Küme düşmemek için mücadele edeceğiz."Neden? Çünkü siz hazır değilsiniz. 50 saniyede her şeyi mahvettiniz. Neden konuşmuyorsunuz? Söyleyin, neden? Sorumluluğunuz olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Herkes sorumluluk almalı. 50 saniye içinde 3 milyon TL kaybettik maaşlarımızdan. 30 bin TL de prim kaybettik." sözleri ile gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.