Tancan'ın Amcasına Gaziantep'te Ağlatan Veda...

Tancan'ın Amcasına Gaziantep'te Ağlatan Veda...
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'ın amcası Mehmet Tancan son yolculuğuna uğurlandı...

Enerji Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın amcası, Mehmet Tancan’ın vefatı Gaziantep’te üzüntüyle karşılandı Tancan’ın amcası, Mehmet Tancan'ın cenazesine yoğun bir kalabalık katıldı. Amca Tancan’ın cenaze namazı Oğuzeli Konukoğlu Cami’nde kılınan ikindi namazı sonrası göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Taziyeler Nerde Kabul Edilecek?

Tancan’a Taziyeleri Oğuzeli Hacı Salman ve Hacı Ayşe Fatma Balat taziye evinde kabul edilecektir

ABDULLAH TANCAN KİMDİR?

Abdullah Tancan 1966 yılında Gaziantep’te doğmuştur.

Eğitim Hayatı
İlk ve ortaöğrenimini Gaziantep’te tamamlamıştır. 9 Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Çalışma Hayatı
1988 yılından itibaren Gaziantep PTT Başmüdürlüğü’nde Mühendis, Şahinbey Telefon Müdür Yardımcısı ve Şehitkamil Telefon Müdürü olarak görev yapmıştır. 1997 yılından itibaren TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğü Planlama Etüt ve Proje, Müşteriler, Müessese Müdürlüğü ve Yönetim Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

2004 yılından itibaren Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı, TEDAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı ve Türkiye Elektrik Dağıtım Şebekeleri Rehabilitasyon Projesi Uygulama Birim Başkanı olarak görevler yürütmüştür. 2010 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Kurul Üyesi olarak atanmıştır.

Ocak 2016 tarihinde T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olmuştur. 23 Temmuz 2018 tarihli ve 30487 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2018/34 sayılı Atama Kararı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.