Başkan TAHMAZOĞLU MÜJDE YAĞMURUNA DEVAM EDİYOR! 8 bin Liradan Sonra Öğrencilere 6.400 TL Karşılıksız Destek Açıklaması Geldi

Başkan TAHMAZOĞLU MÜJDE YAĞMURUNA DEVAM EDİYOR! 8 bin Liradan Sonra Öğrencilere 6.400 TL Karşılıksız Destek Açıklaması Geldi
Gaziantep Valisi Kemal Kemal Çeber ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sınavda başarılı olan öğrencilere verilecek destek için protokol imzaladılar.

GAZİANTEPLİ ÖĞRENCİLERE MÜJDE! 6.400 TL DESTEK ALACAKLAR


Gaziantepli öğrencileri yakından ilgilendiren haber Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan geldi. Tahmazoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “LGS'de % 1'lik dilime giren Şahinbeyli öğrencilerimize sağlayacağımız 6.400 ₺ destek için Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber ile protokol imzaladık. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.” İfadelerini kullandı.
Yapılan protokolün ardından Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan ve LGS’de %1’lik dilime giren öğrencilere 6.400 TL destek verilecek. Desteklere başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Desteklere başvuruların çok yakında Şahinbey Belediyesi tarafından duyurulması bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.