Sumudica'yı Maxim istedi...

Sumudica'yı Maxim istedi...
Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktörlük için düşünülen ve karar verilen Marius Sumudica'nın gelmesini en çok Maxim istedi.

Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, teknik direktör Erdal Güneş'in görevinden ayrılmasından sonra bir çok teknik adam ile görüştü. Ancak son kararı futbolcular verdi. Gaziantep FK yönetiminin görüştüğü ve gelmesi için anlaşma sağladığı Marius Sumudica'nın gelmesini Maxim ve 3-4 futbolcunun istediği öğrenildi. Bu futbolcuların isteği üzerine yönetimin Sumudica ile görüştükleri ve anlaşmanın kısa sürede yapılacağı bildirildi. 

ŞEHRİ TERK ETTİ, KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ AÇIKLAMALAR YAPTI

Gaziantep Futbol Kulübü'nde daha önce çalışan ve son görev aldığında Sivasspor maçından sonra, "Kulüpte ve Gaziantep'te para yok. Bende Gaziantep için eşimden para istedim" demesinden sonra görevinden alınmıştı. Bu açıklamalar ise Gaziantep'te büyük tepki toplamıştı. Sumudica pandemi döneminde ise takımı yalnız bırakarak Maxim'i ve yardımcılarını yanına alıp özel uçakla ülkesi Romanya'ya gitmişti. Bunu öğrenen yöneticiler ise büyük şok yaşamışlardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.