FLAŞ... FLAŞ... GAZİANTEP FK'YA Sumica Dönüyor! Marius Sumidica'yla ANLAŞMA tamam Gibi

FLAŞ... FLAŞ... GAZİANTEP FK'YA Sumica Dönüyor! Marius Sumidica'yla ANLAŞMA tamam Gibi
Boşalan teknik direktör pozisyonu için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nün daha önce de Gaziantep FK'da teknik direktörlük yapan Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile kısa sürede imza atacağı öğrenildi.

Sumudica, Perşembe günü geliyor


Gaziantep FK'nin yeni teknik direktörü Marius Sumudica oldu. Rumen teknik direktör perşembe günü Gaziantep'te olacak ve resmi sözleşmeye imzayı atıp takımın başına geçecek.

Gaziantep FK 1 yıllık sözleşme imzalayacak
Marius Sumudica ile anlaşmaya varan Gaziantep FK, Rumen teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

DÜN NE OLDU?

  • Gaziantep Futbol Kulübü yönetim kurulu üyeleri bugün yaptıkları toplantı sonrasında Gaziantep'i ve takımı yakından tanıyan, agresif  ve takımın yakından tanıyan bir teknik direktör getirme konusunda karar verdi.
  • Memik Yılmaz ve yöneticiler futbolcuların özellikle yabancı futbolcularla birebir görüşerek teknik direktör konusunda görüşlerini aldılar.
  • Bu görüşmeden sonra Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve ekibi masada olan diğer teknik direktörleri eleyerek Rumen teknik adam Marius Sumudica konusunda karar kıldı.
  • Sumudica'nın en kısa zamanda Gaziantep'e gelerek sözleşme imzalayacağı ve ligde kalan maçlarda Gaziantep futbol kulübünün yeni  teknik direktörü olacağı kaydedildi.
  • Yönetim Kurlunun Sumudica olan sözleşmesine özellikle vereceği beyanatlar nedeniyle caydırıcı olması nedeniyle ek maddeler koyacağı öğrenildi.

4 TRANSFER YAPILACAK

Bu arada, yönetim kurulunun Marius Sumudica ile prensipte anlaşmasının ardından Başkan Memik Yılmaz, transferde Sumudica'nın görüşünü almak için beklemeye geçti.

Yönetim, kaleci, sol kanat, orta saha ve forvete bir transfer yapmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.