GAZİANTEP'TE Mercedes Koluman'da fırsatçılık yok! Gaziantep Mercedes KOLUMAN LİDER. MERCEDES kanunları İŞLİYOR

GAZİANTEP'TE Mercedes Koluman'da fırsatçılık yok! Gaziantep Mercedes KOLUMAN LİDER. MERCEDES kanunları İŞLİYOR
Gaziantep Mercedes Koluman hem görkemli binasıyla ve kurallarıyla BÖLGENİN LİDERİ

Türkiye'de en fazla ürün bayiliği yapan ve Gaziantep'te hem servis hem de bayilik konusunda bir çok yatırımları bulunan Mercedes Koluman Satış Müdürü Cüneyt Sami Ozan, Türkiye geneli ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tamamında Mercedes'in ana bayiliğini yaptıklarını belirtti. Ozan 1.ve 2. elde hiç bir zaman fırsatçılık yapmadıklarını " üretici- son satıcı" olarak her zaman müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

BÖLGEDE EN ÇOK ARAÇ SATAN KOLUMAN!


Mercedes Koluman Satış Müdürü Cüneyt Sami Ozan bölgede Gaziantep'te dahil olmak üzere 6 Mercedes ana bayiliği bulunduğunu belirtirken Adana, Kayseri, Malatya, Diyarbakır ve Hatay'ın da aralarında bulunduğu bayiler arasında en çok satışı Gaziantep Mercedes Koluman'ın yaptığını ifade etti.


ELEKTRİKLİ ARAÇLARDA MERCEDES KOLUMAN TEK SATICI!

Türkiye'de son zamanlarda akaryakıt ve yedek parça fiyatlarının artması sonucu elektrikli araçlara yoğun bir talep oluştu. Mercedes Koluman Satış Müdürü Cüneyt Sami Ozan Gaziantep Koluman olarak elektrikli araç satışında ana bayilikleri bulunduğunu ve bölgede elektrikli araç satışı konusunda tek satıcı olduklarını kaydetti. Ozan " Mercedes ve elektrikli araçlar ana bayiliği konusunda bölgede tek satıcıyız, yetki belgemizde bulunmaktadır" dedi.

İNTERNETTEN MERCEDES SATIŞI VAR MI?

Mercedes Koluman Satış Müdürü Cüneyt Sami Ozan Türkiye genelinde bazı bayilerin fırsatçılık yapması sonucu Mercedes'in alıcıya internet üzerinde satış gerçekleştirdiğini belirtirken bazı açık gözlü firmaların bir aracı birden fazla kişiye satması sonrası alıcıların satın alma işlemini Mercedes resmi sitesinden gerçekleştirmelerini veya güvenilir ana bayilerden satın alma işlemi yapabileceklerini belirtti.

MERCEDES KANUNLARI

Araç, Karl Benz'in 29 Ocak 1886'da başvurduğu 37435 numaralı Alman patent ile ödüllendirildi. Resmi prosedürlerin ardından, 1886 kasımındaki patentin verildiği başvuru tarihi aynı zamanda bu buluşun patent tarihi de oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.