Şahinbey Belediyesi'nden MÜJDE YAĞMURU SÜRÜYOR! Başkan Tahmazoğlu MÜJDEYİ DUYURDU... İŞTE DETAYLAR

Gaziantep Şahinbay Belediyesi üjde vermeye devam ediyor....Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek, 5 teşekkür getiren öğrencilerin bisiklet sahibi olacağını duyurdu. şartlar ve başvuru adresi haberimizde

Öğrencilere ve eğitime verdiği desteklerle Türkiye'nin gündeminde olan ve takdir toplayan Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nda bir müjde daha... Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 6 takdirle başlattığı kampanyayı 5’e, 4’e, 3’e, 2’i takdire düşürmüştü. Takdir alan öğrencileri bisiklet sahibi yapan Başkan Tahmazoğlu teşekkür belgesi olan öğrencilere de müjde vererek 5 teşekkürü olan öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini ifade etti.

5 Teşekkür getirene bisiklet hediye

Sosyal medya üzerinden öğrencilere müjde veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Her gencin ve çocuğun hayali bisiklet sahibi olmak. Ben çocukken benim hayalim de bisiklet sahibi olmaktı. Biz hayalimizi gerçekleştiremedik. Ama gençlerimizin hayalini gerçekleştirmek için Şahinbey Belediyesi olarak 104 bin bisiklet aldık ve bu bisikletlerimizi sırayla hediye ediyoruz. Önce 6 takdir alan öğrencilerimize bisiklet verdik, sonra bunu 5’e düşürdük, sonra 4 takdire düşürdük, sonra 3 ve 2 takdire düşürdük. Şimdi ise 5 teşekkürü olan her öğrencimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle, sağlıkla kullanın. Bu yaz Şahinbey’de çok neşeli geçecek” diye konuştu.

İŞTE ŞARTLAR

  • Eğitim Hayatı Boyunca 5 takdir almış ve daha önce bilgileri Belediyemize ulaşmış olan aktif ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir.
  • Projeden sadece Şahinbey İlçesinde ikamet eden veya Şahinbey İlçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler yaralanabilir.
  • Daha önce herhangi bir nedenle (daha önce yapılan dağıtımlar, yarışmalar, vb.) bisiklet almış olan öğrenciler bu projeden yararlanamazlar.
  • Randevu alabilmeniz için öğrenci bilgilerinin önceden Belediyemizce kayıt altına alınarak gerekli incelemenin tamamlanmış olması gerekir.
  • Bisiklet hakkı kazanan öğrencinin bisikleti 18 yaşından büyük velisine teslim edilecektir. 18 yaşından küçük öğrencilerin bisikletini teslim almak üzere öğrencinin kimliği ile birlikte velisinin gelmesi gerekmektedir.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAMANIZ YETERLİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.