Gaziantep'de güzel zaman geçirmek isteyenler için Gaziantep'in en güzel kafeleri

Gaziantep'de güzel zaman geçirmek isteyenler için Gaziantep'in en güzel kafeleri
Gaziantep'te sosyal vakit geçirmek oturup bir kahve içmek isteyenler için kafe tavsiyeleri... İşte Gaziantep'in en güzel kafeleri

Gaziantep, zengin bir kültürel mirasa sahip olan ve gastronomisiyle ünlü bir şehirdir. Bu nedenle, Gaziantep'te her zevke ve bütçeye uygun kafeler bulmak mümkündür.

Şehrin en popüler kafelerinden bazıları şunlardır:

Tahmis Kahvesi: Tarihi bir mekan olan Tahmis Kahvesi, 16. yüzyıldan beri hizmet vermektedir. Kahve, çay ve yöresel lezzetler sunan mekan, Gaziantep'in en sevilen kafelerinden biridir.


Kahveci Seddar Bey: Tahmis Kahvesi'ne benzer bir tarihi geçmişe sahip olan Kahveci Seddar Bey, 17. yüzyıldan beri faaliyet göstermektedir. Kahve, çay ve tatlı çeşitleri ile hizmet veren mekan, şehrin en eski kafelerinden biridir.


The Lotte Cafe: Şehrin modern kafelerinden biri olan The Lotte Cafe, geniş bir iç mekan ve açık hava terasıyla hizmet vermektedir. Kahve, çay, pasta ve sandviç çeşitleri sunan mekan, özellikle gençler tarafından tercih edilmektedir.


Orkide Pastanesi: Gaziantep'in en köklü pastanelerinden biri olan Orkide Pastanesi, zengin bir pastane menüsü ile hizmet vermektedir. Yöresel lezzetlerden dünya mutfağına kadar birçok çeşit sunan mekan, hem tatlı severlerin hem de kahvaltı yapmak isteyenlerin uğrak noktasıdır.


Belkis Baklava: Gaziantep'in en ünlü baklavacısı olan Belkis Baklava, kafe ve restoran olarak hizmet vermektedir. Baklava, kadayıf ve künefe gibi tatlı çeşitleri sunan mekan, şehrin en sevilen lezzet duraklarından biridir.

Cadının Evi: Buraya geldiğinizde mutlaka çikolatalarını tatmanız gerek. 


Gaziantep'te bulunan diğer kafeler arasında şunlar sayılabilir:

Ventura
Tosta Coffee
Meşe Cafe Mutfak
Sinek Valesi Cafe
Rögar Lounge
Peyke Cafe


Gaziantep'e yolunuz düşerse, bu kafeleri mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.