BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir’den BBP Gaziantep İl Başkanı Kızılaslan’a ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir’den BBP Gaziantep İl Başkanı Kızılaslan’a ziyaret
Büyük Birlik Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İspir’i parti binasında ağırlayan teşkilat il binasında tam kadro hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı İspir’in beraberinde Alperen Ocakları Elbistan İlçe Başkanı Tolgahan Ocakbaşı’da ziyarete katıldı.

Büyük Birlik Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir’in hayırlı olsun ziyaretine, BBP Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Şehitkamil İlçe Başkanı Adem Kolsuz, Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Özdemir, Kadın Kolları İl Başkanı Elvan Arkan, Alperen Ocakları İl Başkanvekili Alperen Sözduyar, BBP İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Deniz, Mehmet Bozkurt, Mustafa Güldal ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, “Orhan beyi ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Kendisi Büyük Birlik Partisi’nin Gaziantep temsilinde önemli bir isim, mesleği sebebiyle siyasetle neredeyse doğrudan bağlantılı ve sorunları avucunun içi biliyor. Ayrıca yeni il binasını da çok beğendik başta Orhan Kızılaslan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Genel Başkanımız Mustafa Destici beyefendi ve bizlerin kendisine ve ekibine güveni sonsuzdur. Devraldığı bayrağı ileriye taşıyacağından eminiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan ise, “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent beyefendiyi partimizin yeni il binasında misafir ettik. Teşkilatlanma noktasında istişarelerde bulunarak kentin gündemini ele aldık. Verimli, siyaset açısından da çözüm odaklı fikirlerin masaya yatırıldığı bir sohbet oldu. Kendisine bizlere gösterdiği teveccühten dolayı şahsım ve tüm il teşkilatı adına teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.