Hakan Fidan ile Selçuk Bayraktar’dan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencilerine ziyaret

Hakan Fidan ile Selçuk Bayraktar’dan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencilerine ziyaret
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) standını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Etimesgut Havaalanı’nda gerçekleşen Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST’e GAÜN standını ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, GAÜN öğrencilerinin geliştirdiği ORET topluluğunun Ecotron-3 aracını inceleyerek imzaladı.

GAÜN öğrencilerinden yapılan projeler hakkında bilgi alan Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, GAÜN öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ziyaretlerinden onore olduklarını dile getiren GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’a teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Özaydın, “Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST standımızı ziyaret ederek elektrikli araçlarımızı incelediler ve araçlarımızı imzalayarak tarihe not düştüler. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’a ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.