Gaziantep Şahinbey Belediyesi Öğrencilere Bisiklet Dağıtıyor... Öğrenciler bisiklet başvurularını nasıl yapacak? Şartlar Neler? Detaylar Haberimizde

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı mehmet Tahmazoğlu öğrencilere 104 Bin bisiklet dağıtılacağını duyurdu... Peki Öğrenciler bisiklet başvurularını nasıl yapacak? Şartlar Neler

Öğrencileri başarıyı ödüllendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Şahinbey bisiklet hediyesi başvuru süreci, internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu duyurdu, bu sayıyı 104.000’e çıkararak öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İŞTE ŞARTLAR

  • Eğitim Hayatı Boyunca 5 takdir almış ve daha önce bilgileri Belediyemize ulaşmış olan aktif ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir.
  • Projeden sadece Şahinbey İlçesinde ikamet eden veya Şahinbey İlçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler yaralanabilir.
  • Daha önce herhangi bir nedenle (daha önce yapılan dağıtımlar, yarışmalar, vb.) bisiklet almış olan öğrenciler bu projeden yararlanamazlar.
  • Randevu alabilmeniz için öğrenci bilgilerinin önceden Belediyemizce kayıt altına alınarak gerekli incelemenin tamamlanmış olması gerekir.
  • Bisiklet hakkı kazanan öğrencinin bisikleti 18 yaşından büyük velisine teslim edilecektir. 18 yaşından küçük öğrencilerin bisikletini teslim almak üzere öğrencinin kimliği ile birlikte velisinin gelmesi gerekmektedir.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.