AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ölmeztoprak mesajında şunlara yer verdi:

“Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan aziz milletimiz, her türlü imkansızlığa rağmen 30 Ağustos 1922’de kurtuluş mücadelesini kesin bir zaferle neticelendirmiştir. Kazanılan bu kutlu zafer ile yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922 tarihinde Türk milletinin azim ve kararlılığı ile kesin bir zaferle sonuçlanmıştır. 15 Temmuz 2016’da da tüm Dünya aynı şuur ve bilincin yansımalarını aziz milletimizin kalplerinde bir kez daha gördü.

 

30 Ağustos’a giden yolda, kahramanca mücadele veren ve mücadelesini Cumhuriyet’le taçlandıran aziz Türk Milleti, tarihimizden aldığı azim ve güç ile bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa ediyor.

 

Bu vesile ile bir kez daha Kurtuluş destanının, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ordumuzun kahraman askerlerini rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden bu zaferde vatanımız ve bayrağımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, kıymetli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.