Erdal Güneş'ten Icardi'ye Önlem... Papy Djilobodji İcardi'yi Ablukaya alacak

Erdal Güneş'ten Icardi'ye Önlem... Papy Djilobodji İcardi'yi Ablukaya alacak
Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep FK hazırlıklarına devam ediyor.

Ligin 4. haftasında kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'a sıkı hazırlanan takımda ise son taktikler yerine oturmaya başladı. Cumartesi saat 21:45'te karşı karşıya geleceği Galatasaray'da en dikkat çeken isim ise İcardi oldu.

Icardi'ye Sıkı Markaj

Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü sezona çok forma başladı. Cumartesi günkü karşılaşmadada ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli golcüye karşı teknik direktör Erdal Güneş ise sıkı önlem aldı.Teknik direktör Erdal Güneş Papy'i bu maça özel olarak hazırlıyor. Gelen bilgilere göre Arjantinli golcüyü tecrübeli oyuncu Papy sıkı markaja alacak.

Mauro Icardi gollerine devam ediyor

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Molde maçıyla bu sezonki gol sayısını 5'e çıkardı.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Galatasaray evinde Molde ile oynadığı karşılaşmada sarı-kırmızılıların golcüsü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi gollerine devam etti. Icardi müsabakanın 7. dakikasında kazanılan penaltıda meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Mauro Icardi böylece bu sezonki gol sayısını da 5'e çıkardı. Icardi bu gollerin 3'ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de Süper Lig’de kaydetti.
Maça 11’de başlayan Arjantinli futbolcu, 90 dakika sahada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.