Şahinbey ve Şehitkamil, Ak Parti ilçe başkanları istifa ediyor mu? Şok gelişme

Şahinbey ve Şehitkamil, Ak Parti ilçe başkanları istifa ediyor mu? Şok gelişme
Gaziantep'te Ak Parti'de tüm ilçe başkanlarının istifasının istendiği öne sürüldü.

ŞEHİTKAMİL DAHİL TÜM İLÇELER DEĞİŞİYOR

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat sorumulusu Erkan Kandemir'ın talimatıyla görevlendirilen,Ak Parti Gaziantep Bölge Koordinatör Vekili Hakan Kahtalı geçtiğimiz hafta içerisinde talimat vererek mevcut tüm ilçe başkanlarının istifasını istedi. Bunlardan ilk istifayı Nurdağı yaparken aynı şekilde Şahinbey İlçe Başkan vekili Abdulkadir Sökücü'de istifasını Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'e teslim ettiği öne sürüldü. Bunun yanı sıra Şehitkamil ilçe başkanı Mehmet Yılmaz ile ilgili henüz bir karar verilmediği öne sürülürken Nizip, Yavuzeli, Araban, Karkamış ve İslahiye ilçe başkanlarının da istifalarının beklendiği öne sürüldü.

ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANININ DA İSTİFASI İSTENDİ

Ak Parti Genel Merkezi'nin talimatları doğrultusunda Nurdağı dışında 4 ilçe başkanının daha istifasının istendiği öne sürüldü.

Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke'nin milletvekili adaylığı için istifa etmesi üzerine 13 Mayıs Seçimleri öncesi ilçe başkanlığına atanan Abdülkadir Sökücü'nün istifasının istendiği öne sürüldü.Sökücü'nün iki gün üçünde istifasını sunması bekleniyor.Diğer iki ilçe başkanlarının kimler olduğu ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.