Gaziantep'te çıkan yangın ile ilgili Dedeman Hotel'den açıklama!

Son Dakika Habere Göre... Dedeman Hotels & Resorts International, Gaziantep'te çıkan yangında yanan binanın firmaları ile ilgisinin olmadığını duyurdu.

Dedeman Hotels & Resorts International tarafından yapılan açıklamada ''Değerli Kamuoyu ve Basın Mensupları, Bazı internet haber siteleri ve sosyal medyada yer alan “ Gaziantep Dedeman Otel’de yangın çıktı” haberleri üzerine açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur.

Nesimi Mahallesi Gaziantep Caddesi No:160 Aktoprak / Gaziantep adresinde bulunan söz konusu otel binası, 2009-2017 tarihleri arasında “Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center” olarak hizmet vermiştir, 6 senedir markamızın kullanımında değildir.

Herhangi bir yanlış anlaşılmanın ivedilikle önüne geçilmesi için önemle belirtmek isteriz ki; 2013 yılından beri Mücahitler Mahallesi Kudüs Caddesi No:30 Şehitkamil adresinde hizmet vermekte olan “Park Dedeman Gaziantep” otelimizin yaşanan yangın ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Bu nedenle konuyla ilgili haberlerde “Dedeman” adının kullanılmamasını kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına önemle rica ederiz.

Dedeman Hotels & Resorts International olarak yaşanan felaketten üzüntü duyduğumuzu belirtir, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmamasını temenni ederiz.

Tüm ülkemiz ve Gaziantep ilimize geçmiş olsun.
Saygılarımızla, Dedeman Hotels & Resorts International'' ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.