Her sahnesinde yerinizden sıçrayacağınız en korkunç cin temalı Türk filmleri belli oldu! İşte paranormal olayları konu alan en iyi 5 film önerisi!

Her sahnesinde yerinizden sıçrayacağınız en korkunç cin temalı Türk filmleri belli oldu! İşte paranormal olayları konu alan en iyi 5 film önerisi!
Türk korku filmlerinin başlıca konularından biri cin ve paranormal olayları barındırıyor. İşte son döneme damgasını vuran en korkunç cin temalı 5 Türk korku filmi önerisi…

Türk sinemasında korku ögesi denince akla ilk gelen unsurlardan biri cinlerdir. Cin teması ile izleyicileri korkutmayı başaran ve her sahnesinde gerilim dozu yükselen filmler ile heyecanlı bir film akşamı geçirmeniz mümkündür.

Tüm zamanların en korkunç Türk korku filmlerini izlemeden önce iki kere düşünmekte yarar var. Cin ve paranormal olayları konu alan en iyi korku filmleri arasında ise sinefillerin seçimleri belli oldu.

MUSALLAT

2007 yılında vizyona giren Musallat filmi, tüm zamanların en korkunç cin temalı filmleri arasında gösteriliyor. Birbirini çok seven Suat ve Nurcan’ın hikayesini konu alan filmde, kendilerine büyü yapıldığını fark eden Nurcan’ın kötü ruhlardan kurtulmaya çalışma mücadelesi konu ediniyor.

ÜÇ HARFLİLER: BEDDUA

7.3 IMDB puanı ile puanı en yüksek Türk korku filmlerinden biri olan Üç Harfiler: Beddua, aynı ada sahip üçlemenin ilk filmidir. Annesi öldürülen genç bir kızın intikam almak için şeytani bir ruh çağırması ve sonrasında yaşanan olayları konu alan film Alper Mestçi yönetmenliğinde çekildi.

DABBE: CİN ÇARPMASI

Cin temalı korku filmlerinin adeta atası olarak gösterilen Dabbe serileri arasında Cin Çarpması en dikkat çeken yapımlardan biri olarak gösteriliyor. Hasan Karacadağ yönetmenliğinde çekilen film, 7.1 IMDB puanı ile en iyi Türk korku filmleri arasında yer alıyor. Yakın zamanda evlilik planı yapan Kübra’nın bazı varlıklar tarafından ele geçirilmesini konu alan yapımın gerilim dozu bir hayli yüksek.

CİNNİ: UYANIŞ

Zor bir çocukluk dönemi geçiren Dilara’nın başından geçen korkunç olayları konu alan Cinni: Uyanış, 7.0 IMD puanı ile başarılı Türk korku filmleri arasında gösteriliyor. Yönetmen koltuğunda Emre Aydın’ın oturduğu filmde, Eda Köksal başrolde yer alıyor.

SİCCİN 3: CÜRMÜ AŞK

Tüm zamanların en çok izlenen korku filmlerinden olan Siccin serisinin 3’üncü filmi Cürmü Aşk, korkutucu bir aşk hikayesini konu alıyor. Gerilim dozu en yüksek Türk korku yapımlarından biri olmayı başarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.