Konyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK ilk 11'i

Konyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK ilk 11'i
Konyaspor Gaziantep FK maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Süper Lig'de haftanın açılış karşılaşmasında Konyaspor ve Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Gaziantep FK'yı konuk ettiği dört Süper Lig maçının üçünde gol atamayan Konyaspor, fileleri havalandırdığı tek karşılaşmayı 4-1 kazandı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Heyecanla beklenen Konyaspor Gaziantep FK maçı naklen ekranlarda olacak. Peki Konyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Konyaspor Gaziantep FK m

Konyaspor ile oynadığı yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Gaziantep FK, mağlup olduğu karşılaşmada yediği dört gole karşılık diğer mücadelerde kalesinde sadece üç gole izin verdi. Süper Lig'de oynadığı son dört maçtan beraberlikle ayrılan Konyaspor, daha uzun bir seriyi en son Mayıs-Ağustos 2019 arasındaki altı karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk iki haftasını puansız geçen Gaziantep FK, aynı zamanda kulüp tarihinde ilk kez üst üste üç maçlık mağlubiyet serisi yaşıyor. 2023/24 Süper Lig sezonunun geride kalan iki haftasında maçları en fazla faule sahne olan takım Gaziantep FK.

Bu sezon Süper Lig'de en az hava topu kazanan iki takımdan biri Gaziantep FK. Konyaspor ise geride kalan iki haftalık süreçte Antalyaspor'un ardından en fazla orta yapan ekip konumunda. Konyaspor'un Süper Lig'de Gaziantep FK filelerine gönderdiği yedi golü yedi yabancı oyuncu kaydetti.Bu sezon Konyaspor'un oynadığı iki Süper Lig maçında da gol atan Sokol Çikalleshi, 2010/11 sonrası dönemde yeşil-beyazlı formayla bir sezonun ilk üç haftasında da fileleri havalandıran ilk oyuncu olmak istiyor.Gaziantep FK formasıyla bu sezon çıktığı iki lig maçında da gole katkı yapan Furkan Soyalp, Süper Lig kariyerinde üst üste üç karşılaşmalık seriyi sadece bir kez yakaladı.
Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Eylül 2020'den bu yana en fazla asist yapan oyuncu olan Max-Alain Gradel, Gaziantep FK formasıyla ilk gol pasını geçen hafta Sivasspor karşısında verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.