Gaziantep FK Taraftarından Adnan Erkan'a tepkiler sürüyor! Transferler Nerede?

Gaziantep FK Taraftarından Adnan Erkan'a tepkiler sürüyor! Transferler Nerede?
Gaziantep Futbol Kulübü'nde taraftarlar sportif direktör Adnan Erkan'a eleştiride bulundular. İşte detaylar...

Gaziantep Futbol Kulübü'nde sportif direktörlük görevine getirilen Adnan Erkan'a tepkiler devam ediyor. Uzun zamandır takımdaki eksik bölgelere takviye yapılmaması sonucu fatura Adnan Erkan ve Başkan Memik Yılmaz'a kesildi. İki isimde her açıklamasında görüştükleri oyuncular olmasına rağmen henüz resmi bir transfer hamlesi olmaması ise dikkat çekti.

OKAKA'YI GETİREMEDİLER...

Santrafor arayışını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nde listenin ilk sırasında Stefano Okaka bulunuyordu. Uzun zamandır İtalyan golcü ile görüşmelerini sürdüren Adnan Erkan ve Başkan Memik Yılmaz oyuncunun kulübü ile anlaşma sağlamasına rağmen bir türlü Okaka'yı ikna edemediler. 

MOROZOV BELİRSİZ!

Transfer listesinin bir diğer adaylarında olan Morozov'da da görüşmeler tıkanmış durumda. Hem oyuncu hem de kulübü ile görüşmelerine devam eden Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu transferde yılan hikayesine dönmüş durumda. 

ERDAL GÜNEŞ İLE ARALARINDA SORUN MU VAR?

Geçtiğimiz aylarda teknik direktör Erdal Güneş'in yönetim ile uyum sağlayamaması sonucunda istifa edeceği iddiaları gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aydaki iddialara göre sportif direktör Adnan Erkan ve Başkan Memik Yılmaz'ın teknik direktör Erdal Güneş'ten habersiz transfer çalışmalarını yürütmesi sonucunda genç teknik adam görevi bırakmayı düşünmüştü. Daha sonrasında ise yönetim ile yapılan toplantı sonrası genç teknik adam göreve devam edeceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.