Gaziantep'te ZİYARET RÜZGARI! Vali Çeber ve Emniyet Müdürü Özcan’dan sonra CHP ve MHP’li İl Başkanlarına Ziyaret Rüzgarı

Gaziantep'te ZİYARET RÜZGARI! Vali Çeber ve Emniyet Müdürü Özcan’dan sonra CHP ve MHP’li İl Başkanlarına Ziyaret Rüzgarı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın kısa süre önce atanmalarından dolayı yoğun bir ziyaret yaşanırken, siyasette de CHP’de Neşet Uçar’ın ve MHP’de de Cahit Çıkmaz’ın istifaları ile boşalan İl Başkanlıklarına CHP İl Başkanlığına Karaca Bozgeyik, MHP İl Başkanlığına Mustafa Bozgeyik getirildiler. Böylece hem bürokrasi de hem de siyasette Gaziantep’te değişim rüzgarlarının devam ettiği belirtildi.

VALİ ÇEBER ZİYARETLERİ ASKIYA ALDI

Rize Valiliğinde Gaziantep’e 26 Haziran 2023’te atanan ve 7 Temmuz’da da Gaziantep Valilik görevine başlayan Kemal Çeber, yaklaşık 40 günden bu yana makam ziyaretlerinin devam ettiği ancak artık ziyaretleri sonlandırdığı ileri sürüldü. Vali Kemal Çeber, sosyal medyada günlük olarak genellikle kendine bağlı resmi kurumları tek tek ziyaret ederek sorunları dinlediği bildirildi. Gaziantep Valisi Çeber en çok deprem bölgesinde zarar gören İslahiye ve Nurdağı’nı ziyaret ettiği belirtildi.


Emniyet Müdürü Özcan’a yoğun ziyaret


Gaziantep’te Ali Yılmaz’ın Emniyet Müdürü olduğu 2005-2009 yılında Emniyet Amiri olarak görev yapan Celal Özcan yaklaşık 15 yıl sonra Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atandı. 30 günden bu yana Emniyet Müdürlüğü göreni yapan Celal Özcan’a yoğun ziyaretlerin devam ettiği söylenirken , Özcan’ın da önümüzdeki günlerde ziyaretleri askıya alarak şehrin asayiş ve güvenlik konusunda daha hareketli olacağı öne sürüldü.


Hem CHP hem de MHP il başkanlıklarında Bozgeyikler dönemi


CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar’ın şok bir şekilde istifasından sonra İl Başkanlığına Karaca Bozgeyik, aynı şekilde MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz’ın yerine de İl Başkanlığına Mustafa Bozgeyik atandılar. CHP ve MHP’nin Bozgeyik başkanlarını yoğun bir şekilde partililer ziyaret ederek tebrikte bulundukları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.