MHP Gaziantep’te operasyonları kim ve neden yaptı?

MHP Gaziantep’te operasyonları kim ve neden yaptı?
MHP Gaziantep İl Başkanı Cahil Çıkmaz, MHP İlçe Başkanı İlker Kızıklı ve Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Kınacılar’ın süprpiz şekilde görevlerinden alındılar.

MHP Gaziantep İl  Başkanı Cahil Çıkmaz,MHP İlçe Başkanı İlker Kızıklı ve Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Kınacılar’ın  süprpiz şekilde görevlerinden alındılar.

Neden görevlerinden alındılar?

MHP İl Başkanı Çıkmaz, Şahinbey İlçe Başkanı Kızıklı ve Şehitkamil ilçe başkanı Akın Kınacılar’ın görev sürelerinin 3 yıl dolmasından dolay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emriyele görevlerinden ayrılma talimatı verildi.

Sermet Atay’ın parmağı var mı?

MHP İl Başkanı Çıkmaz’ın yerine, Oğuzeli Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan ve daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in danışmanı olan ve 14 mayıs seçimlerinde de MHP Gaziantep’te ikinci sıra Milletvekili adayı olan Mustafa Bozgeyik getirildi.MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz’ın yönetiminde bulunan Seyit Karlı Savcı Şahinbey MHP ilçe Başkanlığına ,Şehitkamil ilçe Başkanlığına da Halil Demirkan atandı.Mhp Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın bilgisi dahilinde görev değişikliği yapıldığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.