Chp Gaziantep Büyükşehirde Kimler aday?

Chp Gaziantep Büyükşehirde Kimler aday?
Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak.

Yerel seçimlere 6 ay kala Chp’de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için çok sayıda kişinin adı geçerken, yine Celal Doğan’ın Büyükşehir adaylığı konuşmalaya başlandı. Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yapılacak kurultayda yanında olan Celal Doğan’ın Güneydoğu sorumlusu olarak Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine çalıştığı söylerinken yerel seçimlerde Celal Doğan Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı söylendi.

Geçen seçim Chp, İyi Partili Ejder Demir’i desteklemişti

2018 yerel seçimlerinde Chp Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millet İttifakı adına İyi Partili Ejder Demir’i aday gösterdiği ifade edildi. Ejder Demir yüzde 20 oy alırken Hdp’nin adayı Celal Doğan’da yüzde 28 dolayında oy almıştı. Millet ittifakının ikiye bölünmesinden dolayı seçimlerde Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin kazanmıştı.

Millet ittifakı bu seçimde tek aday Doğan’ı mı gösterecek

Chp Genel Başkanı Kemal kılıçdaoğlu ile buzları eriten ve yapılacak kurultayda da Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Celal Doğan’ın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak göstereceği söyleniyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığına sıcak bakmadığı takdirde Chp eski milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, Neşet Uçar, Ali Peri ve Gökhan Çeliktürk ile Nesrin Tuncel’in adları geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.