Gaziantep FK için sabır ve destek bekliyorum

Gaziantep FK için sabır ve destek bekliyorum
Türk futbolunun iki numaralı ismi Müslüm Özmen Gaziantepin efsanevi teknik direktörü Sakıp Özberk 'in vefatı dolayısıyla geldiği Gaziantep 'te daha sonra eski yöneticiler Settar Konukoğlu ve Çetin Katırcıoğlugil ile Olay spor yazarı Kenan Yücel ile bir araya geldi. Gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. İşte satırbaşları.

" Gaziantep FK için sabır ve destek istiyorum "
1 - Gaziantep FK bu şehrin ve bizim gururumuz ben 1990'ların başında yöneticilik yaptım. Bu takımla şampiyonluk yaşadık. Şimdi başkanımız Mehmet Büyükekşi ile birlikte Türk futbolunun gelişimi için 7-24 olağanüstü çalışıyoruz. Tabikii bu takım bizim sevdamız onun için lig başladı ve bu takım ve yönetim için sabır ve destek bekliyorum.
2 - Erdal Güneş bizim evladımız. Bu takımda futbol oynadı, kaptanlık yaptı. Şimdi teknik direktör onun için bu evladımıza herkesten daha çok destek bekliyoruz. Bu işin üstesinden gelecektir.
3 - Türk futbolu hem kulüpler, hemde milli takım olarak yükselişte. İlk geldiğimizde 17. Siradaydık, şimdi 10. Sıraya kadar yükseldik. Kulüplerimiz hem Şampiyonlar liginde hemde konferans liginde inanılmaz maçlar oynayıp elemeleri başarıyla geçiyorlar.
4 - Türk milli takımı önümüzdeki yıl Almanya 'da oynanacak 2024 Avrupa Şampiyonasında yer alacaktır. Hem oradaki gurbetçilerimiz, hemde buradaki futbolseverlerimizle 2002 yılındaki gibi başarı bekliyoruz.
5 - Trendyol firmasından Gaziantep FK 'ya 25 milyonluk destek sağladık. İnşallah bu tür desteklerimiz devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.