Haluk Levent depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı çocukların aileleri ile buluştu

Haluk Levent depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı çocukların aileleri ile buluştu
Haluk Levent Kıbrıs'da

'' Kıbrıs'ta 100 çocuğu 3 yıllığına burs"

Ahbap'ın kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği'ne bağış yapacağını açıkladı. Ünlü sanatçı Haluk Levent Kıbrıs'ta 100 öğrenciye 3 yıllığına burs veriyoruz diyerek duyururken,ailelerin her zaman yanında olduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent , Adıyaman'da hayatını kaybeden Kıbrıslı çocukların aileleri ile bir araya geldi. Görüşmede bir açıklama yapan Levent
"Adıyaman’da Kıbrıs’lı 35 voleybolcu çocuğumuzu ve ailelerini yitirmiştik. Aileler otel hakkında adalet arayışı başlatmıştı. Bir de dernek kurdular. Kıbrıs’ta öğrencilere burs veriyorlar. Bizler de destek verelim dedik. 100 çocuğumuza 3 yıllık burs vereceğiz." ifadelerini kullandı. Levent her zaman ailelerin yanında olduğunu söyleyerek,adaletin eninde sonunda tecelli edeceğini söyledi .

Ne olmuştu:

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Adıyaman’daki İsias Otel’de uygulama eğitimine giden 30 rehber ve spor müsabakaları için KKTC'den gelen kafileden 35 kişi hayatını kaybetmişti. Son olarak otelin sahibi ve yöneticileri tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.