Maxim Gazianteplilere saç baş yoldurdu! Önce hakem sonra Maxim

Maxim Gazianteplilere saç baş yoldurdu! Önce hakem sonra Maxim
Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşısında kırmızı kart gören Maxim Anteplilere saç baş yoldurdu. Trendyol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe’ye mağlup oldu. Geceye Maxim ve hakem damga vurdu.

Trendyol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk karşılaşmasında Gaziantep FK deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk oldu. Gaziantep FK rakibi Fenerbahçe’ye ilk yarıda yediği goller ile mağlup oldu. Fenerbahçe maçın henüz başlarında 3.dakikada Dzeko’nun golü ile 1-0 öne geçti. Daha maçın başlarında Alexandru Maxim agresif tavırlar sergilemeye başladı. Maxim agresif tavırları ile kırmızı kart gördü ve takımı 10 kişi bıraktı. Birçok Antepli Maxim’in kırmızı kart görme sebebini İstanbul’da kalmak istemesi olduğu olarak değerlendirdi. Maxim’in agresif tavırları ikle oyundan atılması, Gaziantep FK’nın devansının iyi olmaması ve kaleci ile koordinasyonsuz bir oyun olmasından dolayı ilk 25 dakikada Gaziantep FK kalesinde 2 gol gördü. Gaziantep 45+5’te fakı bire indirdi fakat maçın skoru değişmedi. Karşılaşma 2-1 sona erdi.

MAXIM ÖZÜR DİLEDİ!

Maxim agrasif tavırları sebebiyle yediği kırmızı karttan sonra teknik heyetten ve takım arkadaşlarından özür dilediği söylenildi. Alexandru Maxim karşılaşmadan sonra sosyal medya üzerinden büyük tepki topladı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş’te, 23'üncü dakikada oyundan atılan oyuncusu Alexandru Maxim'e sert çıkmıştı. Alexandru Maxim, Süper Lig kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.